Kylläh, tää vuosi alkaa olla lopuillaan, tai siis tänä vuonna ei enää ole suurempia koirallisia tapahtumia, joten voipi kattoo, mitä tänä vuonna on tapahtunut ja mitä odottaa ens vuodelta.

Tän vuoden suurin juttu ehdottomasti oli pikku-Elviksen putkahtaminen maailmaan 1.3. ja selvisi hankalasta synnytyksestä hengissä ja jäi ilahduttamaan meidän lauman eloa ja menoa :). Elviksestä on kasvanut ihastuttava, hyvän taistelutahdon omaava, reipas ja toiminnan haluinen nuorimies. Elvis pyörähteli Seinäjoen pentuluokassa KP:n ja Rop- pennun arvoiseksi ja oli kolmansissaan mätsäreissä BIS.

Nera kuvattiin luustoltaan helmikuussa terveeksi (B/A, 0/0, 0/0), ollaan treenattu ahkerasti tottista, jälkeä, esinettä, agilityä ja aloitettu viesti. Ensimmäisissä agilitykisoissa päästy starttaamaan, ja vaikka menestystä ei todellakaan ole tullut, olen pariin rataan todella tyytyväinen. Valitettavasti  heinäkuussa tapahtunut jalan loukkaantuminen piti Neraa 3-4kk sairaslomalla.

Assi sai ensimmäisen pentunsa, kolmannen Mickasen -nimeä kantavan koiran. Assin äitiysloma venähti vähän pitkäksi ja tän vuoden Assi on ottanut rennosti lenkkeillen ja nuorison kanssa telmien.

Ensivuodelle kaikille tavoitteena on pysyä terveenä ja välttyä loukkaantumisilta (tämän vuoden eläinlääkäri saldoksi 14 ell. käyntiä), lenkkeillä ja treenata kovasti, viettää toiminnallista ja iloista vuotta 2011. Elviksen kanssa opiskellaan tokoliikkeitä ja mejää, ja käydään loppuvuodesta luustokuvissa. Neran ykköstavoite on päästä treenaamaan agilityä ja viestiä, sekä pitää jalka terveenä. Ja jos edellinen toteutuu, myöskin agikisoihin. Sekä saada tottis oikeesti hyvälle mallille. Laitan äitin puolesta tavoitteen saada ilmoitettua Assi tokokisoihin ja treenata aktiivisemmin. Ja itselleni tietysti kehittyä ohjaajana. Toivottavasti vuosi 2011 näyttää tältä :).