Kovan treeniviikonlopun väsymys oli kepitettävä jo heti maanantai aamuna ja suunnattava TET:tiin päiväkotiin. Rehellisesti sanottuna maanantai aamuna en voinut ymmärtää, mitä ajattelin kun päädyin juuri päiväkotiin. Ihan ok viikko on kuitenkin kaikinpuolin ollut, vaikkei musta taida tarhatätiä tulla. Tänään yksi tyttö tuli halaamaan mua ja sanoi; "Telle, sä oot aivan ihana". Voi awwws :'). Mutta siis, vielä maanantaihin ja Ykan treeniehin.

Treeninä meillä oli kohta, missä piti eka valssata, sitten takaaleikata ja lopuksi persjättö. Hyvin simppeli siis. Ja Neralla oli tosi loistava fiilishommiin. Rimat ei vaan tahtonut pysyä... Sen tiedän, että jos oma käsi laskee, niin rima tippuu, mutta kyllä niiden on pysyttävä, vaikka mä olisin ite edellä, tai koira on hypäämässä ja minä kääntymässä. Kukaan ei osannut neuvoa, että mitä tuolle sit pitäs tehdä :/. Ratatreeissä oli jotain putkeen lähetys juttuja, ja hyvin onnistui niitä paria rimaa lukuun ottamatta. Eilen käytiin treenaamaassa Julian ja Noomin kanssa agikentällä. Mun tän syksyn tavoite on saada Neralle satavarmat kontaktit, joten lähinnä niitä hinkattiin. Ihan mukavasti onnistuivat, tosin vauhtia ei ollut vielä niin paljon kun radalla on.

Eepun kanssa saatiin ensiviikon tiistaille koepaikka joten käytiin tekemässä tänään vielä kokeenomaiset. Loppu viikko katotaan sitten muita juttuja ja viilataan pilkkua. Mutta siis liikkeet. Eka seuraaminen oli tosi hyvää, mutta toisessa seuraamisessa tuli jotain ihme pysähdyksiä kesken seuraamisen. Een kanssa tehdään saksalainen täyskäännös ja tajusin, että sehän on aivan järkyttävän väljä. Treenien lopuksi yritin saada imuttamalla tulemaan ihan nuolemalla jalkoja, mutta ei se oikein onnistunut. Pitää miettiä tässä vähän, että otetaanko tk tästä lähtien sitten kääntymällä oikeaan. Maahan meno, luoksari ja seisominen oli ok. Eli siis liikkeissä ei suurempia ongelmia, kaikkia kivoja treenejä nyt tää viikko vielä. Otsikon keksiminen on oikeesti niin hankalaa, että jää tämäkin teksti taas otsikoimatta.