Elviksellä kävi torstaina pilkukas vieras, Eeka dalmiksen pentu ja kuvia tuli otettua ja pitäs saada ne nettiin ja Sannalle. Mutta siis, aamulla kasiks Vatjusjärven koululle jäljen, esineen ja tottiksen pariin =).

Timo oli maastossa kouluttajana ja sehän passas meille. Neralle reillun puolen kilsan jälki ja tunnin vanha. Jana oli 10 metriä. Kyllä meni taas niin Neramasien hyvin, tarkasti, rauhallisesti ja innokkaasti :). Viisi keppiä löyty, vitonen jäi välille ja sekin kyyn takia (oli hämminkiä, niin jäi varmasti johonkin siihen)!! Nera poikkesi jäljeltä n. 1m sivuun ja haisteli siinä ja jatkoi hetken päästä matkaa. Tultiin siihen kohdalle (Paula ja Birgitta oli mukana) ne hokasa että siinä on käärme! Pieni paniikki (eikä nyt aivan pienikään) puriko sen Neraa. Tutkin nopeasti paikat, en löytänyt mitään, ajettiin kuitenkin loppuun. Autolle puolijuoksua  jäljen päästä ja pari kyytablettia Neralle naamaan. Soitettiin vielä ell ja sanoi että jos olisi purrut se näkyisi siinä ajassa, olisi jo turvoksissa jne. Nyt seuraillaan et juo tarpeeksi sun muuta, kortisooni janottaa.

Nera nukkui hetken aikaa autossa ja otettiin esineruutu. Neralla esieneenä vieras nahakahanska. Eka parin kymmenen metrin päähän, ihan ok, vauhtia vois olla kovempi. Tokalla etsi kovasti ja hyvin ojan takaakin ja sinnikäästi, muttakun ei tahtonut löytyä, tuli mun luo -> uus lähetys ja zipii, sekin löytyi!

Sit mentiin takasin koululle tottistelemaan. No joo, ei se nyt mitään hääppöstä mun mielestä ollut, mutta sivusta oli näyttänyt ihan kivalta, ainakin häntä oli kovasti heilunut. Kovasti saatiin neuvoja, ja motivaatiota tuli paljon lisää itelle. Mukaan meininkiin seuraamisessa se pitäs saada paremmin, paikka on hyvä ja näin, mutta intoa ja kontaktia enemmän! Käännöksiä paikallaan, kun niissä kontakti katoaa. Ja nakki tulee suusta. Lyhyitä ja kivoja treenejä, häiriöississä paikoissa (mun fiilikset ois voinut olla tänäänkin paremmat, aika tahmeet niinkun vähn koirallakin) ja useasti. Treenattavaa on paljon ja monen näköstä, mutta nyt vaan eteenpäin =). Huomenna Timon kaa esinettä ja ekaa kertaa viestiä ottamaan hietamäelle se on varmasti laji Neran makuun kun saa juosta, juosta ja juosta! Ehkäpä vielä uimaankin vois päästä, kun lampi on vieressä mihin mennään.