Kirjoiusinspiraatio ei ole oikein iskenyt. Ei sitten yhtään! Pari kertaa olen miettinyt, että pitäisiköhän ihan alkaa raapustelemaan jotain ylös, mutta ei! En edes tiedä mistä olisin kirjoittanut. Tai joo, olisin voinut tehdä piiiiitkän ja tyyylsän treenikertomuksen, mutta ei oo oikeen napannut.

Mutta siis, kuten edellisestä sai jo vähän viitteitä, me ollaan treenattu! Syyslomakin treenattiin, treenattiin ja treenattiin. Ja kun on jo kerran hyvä putki päällä, niin miksei jatkaa loman jälkeen? Oikeastaan tää valtava treeni-into juontaa juurensa valmennusviikonlopulle asti. Treenaaminen on ihanaa, eikös vain? Neran kanssa on käyty 2X jäljellä, ilmottauduttu jälkikoulutukseen ensisunnuntaille, treenattu esineruutua, agiliidelty himona ja opeteltu uusia temppuja. Niin ja siinä sivussa vähän tottisteltu. Ja Eepu on tokoillut, tokoillut ja tokoillut. Kaket ja nouto ovat enimmäkseen työn alla. Pariin kokeeseen ollaan varasijoilla ja yhteen kokeeseen ollaan ilmottauduttu. Oon asettanut meidän koularin metsästykselle aika rajan; jos ei sitä oo 31.12. niin sitten sitä ei tuu. Piste. Tai kyllähän se tulis, jos ois kokeita, muttakun kokeet loppuu tälle vuodelle. Mutta ens vuosi keskitytään kyllä jo muihin juttuihin! Assikin on treenannut vähän. Olisi Assikin korkea aika palta pitkälle venähtäneeltä äitiyslomalta ja hoitovapaalta täysipainoiseen tokon treenaamiseen. Assin puolelta asia olisi ok, mutta Assin treenaaja ei ole aivan samaa mieltä, tai ainakaan sieltä ei tapahdu oikeen minkään näköisiä merkkejä siihen suuntaa.

Neran kanssa ollaan tosiaan käyty 2-3 kertaa viikossa agiliitelemässä. Kahdestaan kun ollaan, hinkataan vaan kontakteja ja keppejä. Tai kepeissä erillaisia kulmia ja mun omaa paikkaa jne. Mutta kontaktit on menneet aivan hulluna eteen päin! Maanantaina Ykan treeneissä saatiin jopa kehuja Neen hienoista kontakteista :). Samoin paikalla olostakin yrittää lähteä enää ani harvoin. Ja siihenkään ei paljon treeniä tarvittu, joku on ollut vaan niin saamaton, ettei alun alkaen ole laittanut sitä kerralla kuntoon. Tälle vuodelle ei varmaan enää kisata, mutta ens vuodelle on suuria suunitelmia ;). Saa nähdä, jäävätkö ne vain suunnittelu asteelle. Niin, ja suuria suunnitelmia taitaa pyöriä mielessä Elvistäkin kohtaan. Katsellaan. Nyt loppusyksy ja talvi kuitenkin loistavaa pilkun viilaus ja treeniaikaa. Ja yritän jokapivä iloita siitä, ettei vielä ole lunta ja saa treenata sulalla maalla. Loppuun vielä pari loistavaa kuvaa Eepusta valmennusviikonlopusta.

_small.jpg 

Kessutyylillä ruutu

_small.jpg 

Tälle kuvalle oon nauranut niin paljon. En ymmärrä mitä tässä tapahtuu, ilmeisesti jonki sortin ruutuun meno on kyseessä :D. Kuvat Susanna Myllyniemi