Eli siis Nera oli ilmeisesti vaan väsynyt koska tänään otettiin tottista (ja eilen illalla vähän, ja Neran tuntevat ihmiset ei kyllä usko tätä mutta se ei mennyt MAAHAN! jotain aivan uskomatonta... mutinaa...). No siis tänään kummiskin ja Timo oli mukana. Aloitettiin seuraamisella. Ihan hyvää ja iloista, kontakti tipahtaa hetkeksi vasempaan käännöksessä kun on niin törppö että jättää sen pään eteen ja mä potkasen sitä aina vahingossa päähän :(. Istumisen seiso, mut meni sit istumaan. Mitä ihmettä mä ton seisomisen kaa tekisin kun sillon kun haluan et seisoo niin ei varmaan seiso Päättämätön.  Maahan menoja otettiin eka niin, että pysähdyin. Sit niin et tössytin ja lopulta saatiin onnistuun niin että kävelin normisti <3! Huh. Lopuksi tehtiin niin että aina kun koira liikku niin käskettiin maahan. Nouto oli tosi hyvä hieno istuminen ja nouto muutenkin, eikä edes varastanut! Hyppynouto oli paras ikinä, ei siis ikinä oo onnistunut noin hyvin! Eteen meno kiva, vauhti vaan koveni loppua kohti! Lopuksi otettiin seurraamista niin et mulla oli käsi vatsan päällä ja nami kädessä niin että alkas kattoon suoraan ylös päin. Ihan hyvinhän toi meni :). Ai niin lopuksi vielä lyhyt paikalla makuu. Kiva kun toi kuumuus (oli kyllä reilust yli 20 astetta lämmintä) ei vaikuta Neran suoritukseen paljon millään lailla. Väsymys vaikuttaa sitten ihan liikkaa....Nyt huomenna viimeistely treenit ja sitten lepoa. Lähdetään Varkauteen ehkä jo perjantaina tai lauantaina TOSI aikasin.

Assiin sitten vaikuttaa kuumuus tosi paljon mutta väsymys ei. Seuraamiseen ei eka meinannut lähtä mukaan, mutta sain viriteltyä ihan kivasti. Ja ihan kivan seuraamisen teki. Maahan meno ok. Luoksetulon eka kerta oli ihan kaamea, melkein läpi juoksu. Toka parempi. Seisomin myös ihan kiva. Noudossa neiti sittehn päätti lähtä litomaan eikä jaksanut enää liikkeitä. Assin kaa myös huomenissaa viimeistelyt ja lepoa.

Agi treenit ol illalla. Oli kolme 10 esteen rataa, ja Neralle huisisti vauhtia ja intoa ja kuuntelikin myös hyvin. Kepit oli oikealta puolen mentynä aivan upea, siis Neran parhaimmistoa. Toiselta puolen ei sitten ookkaan otettu kovinkaan paljon, ne ei ollut sitten niin upeat... Muutenkin Neiti oikein säkenöi radalla. Agility on kyllä selvästi Neran laji, ei tee palkästään namin perästä vaan siksi että sillä on hauskaa. Nyt kun vaan ohjaajakin sais siihen samanlaisen innon kun Tokoon niin ei ois ongelmii :). Toisella radalla kompastui hypyn rimaa ja teki kunnon kuperkeikan ja kyni maata mutta ei sille tullut sitten mitään. Muutenkin oli makoisat treenit; jätskiä, mansikoita kaksi pikkupentua, tulikohan treenaamisesta kenelläkään mitään Silmänisku?