Pitkän ja piinallisen (juu, hyvin pitkän, jopa viikon!) treenitauon jälkeen päästiin tokoileen. Otin eka Assin kaa seurausta ja lenikin Neran rätillä, kyllä kevyt ja kepponen kessu on erillainen leikkijä kun Nera konsanaan! (Assin tavoite leikkiessä on varastaa lelu emännältä, huoh.) Seuraus oli hyvää ja otin luoksetulon avo:n malliin, Assulla oli liiaan kova vauhti ja mun nami vähn myöhässä niin "liukui" aika paljon.

 Nera oli tokoillessa ihan erillainen kun viikko sitten, kaikki muu tässä maailmassa unohtui ;). Aloitettiin seuraamisella ja perusasennolla, raukka yritti niin kovasti että teki vaikka mitä temppuja ennen kun hoksas, sitten oli tyytyväinen. Seuraaminen oli virheetöntä sopivan tiivistä, hyvä vireistä ja kaikkiaan parasta Nepeltä! Pätkät ei ollut kovin pitkiä (n.15 askelta), pitäs niissäkin alkaa kasvattaa pituutta. Luoksetulo olikin sitten aika pohjanoteraus, paikoillaan ei pysynyt millään, johtui kyllä varmaan siitä että sille tuli pissa hätä, kävi pissalla, mutta ei sittenkään, mutta tuo seuraaminen oli kyllä iloinen yllätys!

Eilen käytiin eläinlääkärillä ottamassa verikoe passia varten. Paino oli tasan 16kg. Eilen oli myös mulla hiihtokisat ja oli koirahiihdolle varattu ilta, niin lähdettiin Neran kaa verryttely lenkiksi 2 km. Oli kiinni ja meni koko matkan tosi hyvin, veti reippaasti eikä törttöillyt edessä.