Pidettiin sitten Neran kaa treenit kahdestaan kun muut eivät ilmestyneet paikalle. Otettiin Pituus, hyppy ja kepit. Tehtiin sama idiootti irtoamispätkä, kuin viime torstaina. Ja mitä ihemttä, nyt siinä ei ollut kerrassaan mitään korjattavaa! Nera irtos aivan loistavasti pituudelta hypylle, kepittelykin onnistui, pysyi paikalla ja se jopa kuunteli! Mahtavaa treenata joskus kahdestaan kun ottaa aivan hirveesti kierroksia muista koirista ja siitä, että ne saa mennä Neran esteitä, kuten Nee kuvittelee.... Otin eka niin että jätin patukan koiran taakse ja vapautin sille. Tää oikeesti toimii, ilman patukkaa takan yritti vaan kerran varastaa!

Otin eka joku kolme kertaa ton hypy pituuden, ihan van varmistukseksi ettei vaan ollut hyvää tuuria ;). Mutta ehei, joka kerran oikealta puolelta. Kepit oli liian aikaisin hypyn jälkeen ja ei saanut stopattua vauhtia, niin lähti pujottelemaan vasta toisesta raosta. Ja kun kepit on kolessa eri pätkässä, mulla oli tietysti pätkät jotka ei sopinut toisiinsa, níin Nera huomas heti et tässä on väärän kokonen väli ja se väli tahto tökkii.... Haukku oikein kovaa ja korkealta keppien aikan, vaikka muuten ei haukkunutkaan. Mut virheettömiä keppejä tuli varmasti melkein kymmenen! Mutta kaikkista parasta koko treeneissä oli se että koira oli koko raan ajan täysin hanskassa, ja kuunteli tarkasti, eikä vaan ollut, äkkiä, äkkiä, äkkiä, juotsaan, juostaan, äkkiä, äkkiä!

Otettiin myös kontakti treenejä, kun alas tulo kontakit on sekä puomissa että Aa:ssa vähän heikonlaiset..... Ne alko ihan sujumaan lopua kohti. Kontakteissa palkkasin nameilla, vaikka muuten patukalla. Lopuksi laitoin hypyn riman maksille, ja hypyytin pari kertaa kunnon vauhdilla. Kyllähän se kevyesti maksi riman pääsee, jos vaan tahtoo (on vaan hokannut että ali pääsee nopeaammin).