Elikkäs, treenailtua bh kokeeseen on kyllä tullut, mutta mutta... taas en oo jaksanut/kerennyt (mikä tällä kertaa kyllä pitää paikkansa!) kirjotella tänne mitään... Keskiviikko iltana 10 jälkeen otettiin Neran kaa 8min paikalla makuun (sen jälkeen kun olin hippo-kisoissa palautellut 4-vuotiaitten palloja kuoliaaksi asti...). Hienosti pysyi. Ite olin jonku verran selkä koiraan päin, hypin ja pompi ja tein muutenkin häiriötä. Palkkaus meidän välissä olleelle namikupille. Torstaina tehtiin myös pk puolen liikkeitä, en nyt muista tarkalleen, mutta istumisessa on tapahtunut valtavasti edistystä!

Eilen mentiin Julian&Ronjan kaa treenaamaan koulun kentälle. Koululla oli paljon porukkaa ja kaks kappaletta Neralle outoja koiria, tai ei toinen nyt hyvin outo ollut, oli se joka yritti nitistäää Neran pienenä. Vein Neran eka paikalla makuuseen kun Ronja otti liikkeitä. Puolessa välissä ponkasi ylös kun Ronja ja Julia riehuivat. Painui kuitenkin takas ja loppu ajan hyvin. Vapautus namikupille.

Sit muut, liikkeet ja loppu palkka. Seuraaminen oli hienoo, hienosti jakso vaikka oli pitkä seuraaminen. Ja mistä olin tosi iloinen oli se että sillä säily vire tosi ylhäällä vaikken palkannut kuin lopuksi! Istuminen vähän hidas, mutta mitä se on ollut niin siihen nähden loistava. Maahan meno hieno kuten aina, mutta luoksetulossa tuli suoraan sivulle. Tähän pitää alkaa kiinnittään huomiota. Sitten otettiin nouto. Saatiin Timolta sellasen 650g kokoisen kapulan mutta ei painanut juuri mitään. Katsojija hämmästytti että miten tommonen mitätön kirppu, voi edes saada tollasta kalpulaa suuhun, heh heh. Ihan ok nouto oli, tarttu aika hitaasti, tai siis joutui vähän miettimään mistä sais parhaiten otteen.

Nera sai noutonsa ansiosta nimen koo5 -koira, eli KoVis- koira. Muutenkin naurratti entisten luokkakavereitten kommentit, että miten se voi juosta noin kovaa, miten se on noin tottelevainen yms. =). Hienoa kun Nera ei ottanut yleisöstä eikä muista koirista häiriötä vaikka sitä palkkaa ei tosiaan kuulunut! Ihana Nee!