Huh, miten blogin kirjoitus on jäänyt näin pahasti?? Kessujen kaa on kovasti treenattu, pitää alkaa varmaan perjantaista, pika katsaus jokaisesta:

Eli perjantaina mentiin Assin, Veeran+Nellin ja Roosa+Ronin kaa agiliitelemään. Keksittiin äkkiä joku helppo ja lyhyt rata, joka kuitenkin osottautui Assille liian vaikeaksi, eihän se osaa takaa leikata :D. Suoraan sanottuna Assi on surkee agikoira, mikä ei tarkoita ettei se ois aivan mielettömän hauskaa, sekä Assi on niin varma että juuri se, on se maailman paras agikoira :D. Ei se osaa mennä putkeen niin, että leikkaisin putken suulla, ei irtoa, ei osaa kunnolla keppejä, on ihana hidas. A:n kaa oppii arvostamaan Neran nopeutta =). Mutta on Assilla sentään ihan loistavat kontaktit, ei taatusti mene koskematta niihin.

Lauantaina Elpan kaa pentukurssilla. Maahan menolla aloitettiin (joka kyllä tahkoontui sen kalloon ja tarjosi sitä sitten joka välissä), seisomista, kävelyharjoituksia, luoksetuloa jossa Elvis pinkoo niin että hippulat vinkuu, kirjaimellisesti. Käsittely ja syliharjoituksia, loppuun vielä rauhoittuminen, mikä sujui jo paljon paremmin. Pentukurssi on kyllä ihan hirmu kivaa, pennut on järjettömän hauskoja ja saa hajoitella häiriössä.

Sunnuntaina oli treenit ja Assi pääsi agittamaan ja pitämään hauskaa. Suunnilleen samalla lailla kuin perjantainakin joten ei niistä se enempää.

Maanantaina Elviksen kaa tokoilemaan koululle Julian ja Noomin kanssa. Leikittiin alkuun ja kyllä vaan on huippua että on älyttömän ahne, mutta jos mahdollista, vielä taistelutahtoisempi pentu. Rätti oli aivan kuolaveressä, ne viimeisetkin hampaat varmaan tippu... Levähdettiin vähän ja tehtiin imuttamista ja pätkissä otin jo käden nokasta irti, ja ihanasti piti kontaktia, Ee on hirveen kontakti hakuinen. Tehtiin myös ensimmäiset täyskäännökset (joku on unohtanut tehdä niitä). Maahan menoja pari kertaa ja leikittiin sitten vielä loppuun.

Tänään sit äiti huomas että ei ne Elviksen kaikki hampaat oo tippunut vaan toisessa kulmurissa on työntynyt miltei kokonaan uusi hammas, ja maitohammas ei liikahdakkaan. Huomenna pitää taas vaihteeksi soitella eläinlääkäriin. Nera lepäilee ja parantelee jalkaansa, kun mä alan pilkkoon nakkeja, kun oon lähdössä johonkin, se on niin varma että ne on vain ja vain sen herkkuja. Muutenkin sitä turhauttaa ja simputtaa kessuja. Pitää yrittä alkaa tehäd senkin kaa jotain pientä ja hauskaa.

Kauhukakara saa myös loistavia ideoita kuten tänään Nauru. Pikkuveli makoili sohvalla josta äiti yritti hätistää broidia pois jotta se pääsis päikkäreille. Elvis keksi tähän tehokkaaman keinon. Äitin kääntäessä selkänsä, herra loikkasi sohvalle ja pissassi T:n päälle. T oli liuennut huudon kanssa sohvalta aika vikkelää :DD. Ja mikä oli lopputulos? Äiti pääsi sohvalle, kun oli eka putsannut sen. Kyllä suomalainen kessu on viisas!