Eilen käytiin möllitokoissa. Ja Nera tekee jälleen kerran sen minkä aina ennenkin, ikinä ei vielä näin sikamaisesti! Mä luulin että ne loppupalkatut treenit auttas, niin ei niin ei! Koko koiralla ei ollut siis minkään näköstä mielenkiintoa koko touhuun, sikaili vaan omiaan! Videolta katottuna oli aivan hirveän näköstä.... ÄÄRH, mitähän tähänkin keksis? Käyttäydynköhän mä ite vaan niin tönkösti kisapaikalla.... Kun lopuksi otin uudestaan kentälle tekeen pikkujuttuja, koira oli heti mukana hommassa häntä ylhäällä..... Pisteiksi keräytyi lapuun komea nolla suora, oiskohan 75 pistettä kaavittu. Seuraamiset oli kyllä ylipitkät alokasluokkaan, ja sisälsi kaks juoksu osuutta. Nyt pitää kyllä tähän keksiä jotain ja kysellä neuvoja, ei meidän näillä näkymin kannata sinne bh- kokeeseen lähtä, jää sitten ens kevääseen....Huuto.

Assilla meni sitten paremmin, teki mitä osas, paitsi livisti taas seisomisen. Paikalla makuusta; 9 vaihtoi lonkka-asentoon ja haisteli vähän. Seuraaminen 7, oli myös tosi pitkä, lähdössä lähti hörhäilemään omiaan mutta loppu oli tosi kivaa. Maahan meno oli 8 alun seuraamine ei hyvää, luoksetulo 7½, seisominen 0, nouto 0, kaukkarit 0, hyppy, 9½ kolautti jalat. yht. 111 ja toinen sija.

 Eipä nyt niin hyvä päivä mutta treeniä vaan.... jospa se tästä lähtis onnistuun, ei tää ainakaan yhtään huonommin vois mennä....