Tänään käytiin molempin koirin kaa Tuusniemen näyttelyissä. Assi sai vara-Sertin ja Nera Eri:n. Junnu luokassa ei ollut muita niin oli junnu luokan ykkönen. Ei sijoittunuty paras narttu kehässä. Molemmat esiintyivät hienosti. Assi oli myös pn 2.

Assin arvostelu:  Tuomari: Tanya Ahlman-Stockmari. Erinomainen koko. Hyvä raajakorkeus. Hyvä ryhti. Oikeat pääsn mittasuhteet, hieman vaaleat silmät. Riittävä eturinta. Hyvä runko ja takaosa. Hieman löysäkiereinen häntä. Oikea karva peitteen laatu. Liikkuu hyvin takaa samoin edestä.

Neran arvostelu: Tuomari: Gert Christensen. 10 months dgood size. Femine tiead and expresnion. Nice eyes. Well- set(en ole varma tuosta set:istä) ears. Good neck and topline. Good body. Well angutated. good bones. Moves littel closet behinnd.  Imujtublin front. Good coat. Nice temperament.

Laitan tuosta Neran arvostelusta suomn kielisen version kun kerkeän. Tavattiin myös kuukaudenvanhempaa Demssiläistä muistaakseni Luca nimeltään joka oli pu 3. Näyttely oli kasvi huoneissa joissa oli aika ahdasta mutta Nera otti ihán iisisti koko ajan. Taisi suurimmaksi osaksi nukkua. Kuvia ei valitettavasti ole kun kamera jäi kotiin. Meillä oli kyllä hyvä päivä ;)