Blogiin on siis tullut nyt uusi ihana blogipohja, kiitos Tiialle! Sivuihin pitäsi saada tekstiä aikaseks ja muuta pientä.

Eilen alkoi tämän kesän toinen agilitynalkeiskurssi. Hauskaa, ekassa alksissa on 2 pikku koiraa loput isoja toisessa 2 isoja loput pieniä koiria =). Myös Aa ja puomi, sekä uudet kepit saatiin kentälle, mutta Aa ei ollut viikossa kuivunut ja maalit lähti ihan kunnolla...

Elvis on nilkuttanut nyt toissa päivänä illalla, sekä eilisen päivän. Äiti oli toissapäivänä päästänyt Assin ja Elviksen tarhasta, jossa ne oli hetken aikaa olleet, ja Assi oli vapauden huumassa vähän innostunut rääkkäämään Ee:tä. Äiti oli sit pelastanut Elviksen Assin kynistä, mutta oikeaa etusta se silti nikkaa :(. Nyt on otettu varovaisesti, ei saa loikkia minnekkään eikä riehua isojen kaa. Vähän vaisu tuo on ollut kun on tassu kipee.

Neran kaa käytiin ottamassa Annelin kanssa viestiä ja kyllä vaan oli huippu! Tosi makee, oli vähän pitempi matka kuin viimeksi, Anneli meni Neran kaa pururataa pitkin 30-50m päähän ja lähetti ulle juoksi kolme kertaa välin ihan täysillä ja  oli niin riemuissaan. Anneliltakin lähti mun luo nyt kunnolla, kun sillä ei ollut nakkeja Neralle ja niin Nera lähtee paremmin. Juhannukseksi lähetään reissuun ja tehdään Neralle esinettä ja muuta mukavaa ja koirat saa uida ja Nera ainakin ui ja paljon :). Jännä nähdä mitä Elvis sanoo uimisesta, ainakin vesikupissa lotraaiminen on kivaa.