Jee, LOMA alkoi vihdoinkin! Ja mä oon karmeessa nuhassa, pitää toivoo ettei tuu pahemmin airaaks, että pääsee huomenna agility treeneihin :). Neran kanssa ei oo tehty mitään muuta kuin lenkkeilty melkein kaks viikkoa! Toi on kyllä kummallisen rauhaa rakastava koira....

Taneli kasvaa aivan mieletönä vauhtia! Se on jo iso poika, ei mahdu enää kunnolla kämmenillä koisimaan. Koko pentu on muutenkin ihan päärynän muotoinen ja tänäaamuna vaaka näytti 560g! Se on oikee Belottava Syöbbö, joka tulee siitä kun kaverini ehdotti Tanelille virallista nimeä joka alkaa B-kirjaimella. Ja Belottava Syöbbö johtaa juurensa Tanelin toiseen nimeen Bonzoon, kun on olemassa joku lastenpiirretty jonka nimi on Maikki ja Pelottava Bozno :).

Taneli liikkuu koko ajan nopeampaa ja kiipeää isompia estitä ja kiljaisee silloin tällöin aina vain suuremmin. Haukotellessa näkyy vain suuri vaaleanpunainen kita. Taneli tykkää masun ja selän silittelystä, tassu alkaa jo pikkuisen vispaamaan silitellessä. Kuvia yritän taas saada laitettu.