Vesisateen loputtua lähdettiin äitin kaa tekemään koko jengille jäljet: kessuille mejää ja Neralle PK-jälkee. Tehtiin ekaks Assin ja Elviksen jäljet ja ajettiin sitten vähän toiseen paikkaan Neran jälkeä tekemään.

Assin jälki oli n. 150m pitkä, eli tosi lyhyt siis, lähinnä muistinvirkistykseksi yhdellä makuulla suoraan. Oisko noin reilu puoli tuntia vanhennettu? Äiti piti liinasta kiinni, ja mä kävelin perässä ja keräsin greppejä. Assi tiesi heti mitä oltiin tekemässä paineli jälkeä kuin juna. Makuulla oli hieman makkaroita ja nuuskutteli siinä vähän aikaan. Päässä sitä kismitti suuresti, ei tää voi tähän vielä loppua!! Ajoi vielä meidän paluu jälkiäkin autolle :D.

Autolla, kun oltiin laittamassa Assia kyytiin ja Elvistä ottamassa jäljestämään omaa pätkäänsä, Assi onnistui luikahatamaan boxistaan pois, ja painoi häntä suorana satalasissa jäljestämään omaa jälkeään uudestaan. Äiti lähti Elpan kaa jäljelle ja mä lähdin Assin perään. Sain sen päässä kiinni ja A vielä jäljesti autolle uudestaan. Ei yhtään intoa touhuun ei :D. Mulla jäi siis Elviksen jälki katsomatta, mutta kuulemma hienosti oli mies mennyt, makuulla ei ois malttanut millään eden nakkeja syömään. Eka oli veren haju hiemn jännittänyt, mutta ei todellakaan kuin ihan hetken. Elviksen jälki oli myös n. 150m pitkä.

Ajettiin Neran jäljelle joka oli vanehntunut n. puoli tuntia. Neen jälki oli n. 300 m pitkä 4 kepillä. Jana oli reilu kymmenen metriä ja ei mitään ongelmia, törmäsi jälkeen ja lähti suoraan oikeaan suuntaan. Märässä sammalikossa näkyi saappaan jäljet ja Nera meni kyllä ihan päältä. Kakkos keppi jäi, en varmaan vaan huomannut sen merkkausta, kun tosiaan keppi suussa jatkaa vaan matkaansa. Jäljellä oli myös lopussa yksi ysikymmpinen kulma, loistavasti sekin. Loistavasti siis onnistui joka koiran jälki :).

-----

Illalla mentiin vielä tottistelemaan. Otin eka Neran, joka oli vielä aika nukuksissa ja kentällä olo oli vähän haahuilua. Ihan jees seuraaminen saatiin tehtyä, mutta vein sen sitten vähäksi aikaa autoon ja otin Elviksen. Eepan tekeminen oli ihan siistiä, sivulle tulot nopeita, vähän mutkalla taakse joskus jää, mutta siitä avun kanssa korjaa. Imuttelu ok, mutta maahan meno on päässyt unohtumaan, eli sitä pitää alkaa taas muistuttelemaan.

Neran kiljuttua hetken aikaa autossa työmotivaatio oli selvästi parantunut ja koirankin herännyt. Tehtiin pari noutoa ja 4 lyhyttä seuraamispätkää. Nepe oli nyt ihan fiiliksissä ja teki tosi nätisti hommia. Vaputus ja juostiin autoon et jää hyvä fiilis. Kiva kun saa kuitenkin jäljen jälkeenkin (vaikka pari tuntia nukkuikin) jaksaa alkaa tekeen hommia. Myös Assi tokoili äitin kaa, mutten ehtinyt hirveesti katsomaan miltä näytti.