Mä oon ollut muutaman päivän flunssassa niin ei oo koirien kaa tullut pahemmin puuhasteltua. Neran kaa otin eilen sisällä vähän tokoilua: Otin maahan menoja seuraamisen yhteydessä, seuraaminen ei kovin vireistä vaikka teknisesti ihan hyvä, kun en jaksanut alkaa kuumuttaa tarpeeksi Neraa. Otin eka namin kaa, ja oli juuri tuota mitä eka kuvasin. Sitten leikitin ja otin rätin ja oli vireisempää, ehkei niin hyvää kuitenkaan, maahan meni salamana. Kun menee maahan alan silleen tössyttään että oppis, et mä jatkan siitä matkaa. Sitten otin paikalla makuuta. Käskin sivulta maahan ja menin n.1-2 päähän ja laskin johonki 30. näitä kolme toistoa ja maasta vapautus. Lopuksi pari luoksetuloa. Ekassa äiti piti kiinni, toisessa jätin paikalleen, jota en oo ennen tehnyt ja ihme kyllä pysyi, vaikka tosin aika hämmemtyneen näköisenä.

Eilen äiti kävi koirien kaa lenkillä. Assi oli venkuloinut yms. Kun olivat n. 100m päässä kotoa tulossa, Assi oli etänyt valjaat päänsä yli ja lähtenyt pinkomaan maantielle. Ja auto oli mennyt metrin päästä, että ihme kyllä Assi on vielä hengissä. Assi oli juossut Julialle ja Ronjalle josta äiti oli napannut. Meidän luupäisin otus... Pieni shokki vain. Pitää alkaa kuljettaan kuristus pannassa.

Neran kanssa Assi höpsöttelee ja yrittää astua tyynyjä ja on muutenkin tooosi rasittavana. Nera raukka ei ymmärrä Assin jutuista hölkäsen pöläystä ja on ihan kummissaan. Torstaina is tottis rinki, katotaan mennäänkö sinne, Assin kaa nyt ei ainakaan.