Taas vaihteeksi jotain Een kanssa tokoilustakin. Tiistaina käytiin tekemässä Hyttikalliokentällä Elviksen kanssa kokeenomaiset. Jätkä oli taas aivan ihana <3. Kaikki toimi niinkuin pitikin, joten ilmoitimpa herran tokokisoihin ensi sunnuntaille. Jotain listaa mitä pitää hioa viikon ajan:

  • Luoksetulossa ei hypähdetä ohjaajaa vasten!!
  • Paikalla makuussa mennään maahan suoraan eikä korkkiruuville
  • Paikalla makuuseen häiriötreenejä
  • Seisomista varmemmaksi

Noiden parissa viikko vierähtääkin. Lisäksi lauantai ja sunnuntai on treenivapaita päiviä, kun Eepu lähtee äitin kanssa Norjaan näyttelyturneelle. Neran kanssa treenattiin myös, BH seuraamiskaavio oli kyllä mainio. Ehkä me joskus se BH saahaan rääpästyä.

Neran kanssa eilen, eli keskiviikkona oltiin aksailemassa. Harjoiteltiin ohjauskuvioita, jotka on mulle aivan hepreaa, ja oli tosi mielenkiintoiset treenit niistoje, niistosokkareiden ja muiden hilavitkuttimien kanssa :). Sanna ja Satu oli hommanneet Oreniuksen agility-dvd:n, josta olivat ahkerasti opiskelleet ohjaamista. Boxi oli mukana, ja se tekee treeneissä Neralle kyllä niin hyvää, sen kanssa on oikeesti mukava treenata tuossa fiiliksessä. Huomenna mahdollisesti vielä pienet viimeistely treenit ja sunnuntaina kisailemaan! Niin, ja Neran kanssa päästiin Ykan agiryhmään syksyksi treenaamaan, huippua!

Tänään med Eepu yleisiin tokotreeneihin, mutta taisi paikalla makuuta Ronskin kanssa lukuun ottamatta mennä agiliitelyn puolelle. Treeneihin ei siis ilmestynyt kuin minä ja Roosa, joten tehtiin kunnon hubailu treenit, ja oli mukavaa vaihtelua itselle ja koiralle tehdä ah niin ihanaa "vauva" agilityä. Agility tulee olemaan Eepulle aina vain tälläinen extreme juttu, ei siitä todellakaan ole mitään agikoiraa tulossa.

Minäkin sain eilen läppärin huollosta kotiin :). Jospa jotain julkaisukeploisia kuviakin löytyisi taas pitkästä aikaa, kun on kone jolle laittaa!