Elvis seikkali sitten toisiin mätsäreihinsä, täällä Haapavedellä kun ihan olivat. Ilma ei oikein suosinut, vettä ripisteli melkein koko ajan. Nerakin oli mukana katsomassa virkistykseksi koiramaailman menoa ja ajatus oli että tekisinkin sen kanssa jotain kivoja juttuja mutta aivo unohti lelun kotiin. Assi jäi myös kotiin, olisi muuten varmaan iskenyt itselleen liikaa ihalijoita ;).

Nera oli tosi ärsyttävänä! Se ei oo varmaan koskaan käyttäytynyt julkisilla paikoilla yhtä huonosti. Johtuu tosin varmaan siitä et millonkahan me ollaan sairaslomailun takia viimeksi kunnolla käyty missään tapahtumassa jossa on vähän enemmän hälinää ja siitä että on tätä nykyä muutenkin yks virtapiiri.

Elvis oli sitten yhdeksäntenä pentuna ja käyttäytyi itselleen epätyypillisesti ihan OK, alun kiljahduksia ja karjahduksia lukuun ottamatta. Seisominen meidän pitää ottaa kunnolla työn alle, seisominen oli aika haipakkaa mutta liikkui kivasti. Saatiin sininen nauha ja sijoitittiin sinistenpentujen 4. Eeppa taitaa pitää viherästä kun napsii nelossijoituksia ;). No ei, ei se ois tuolla esiintymisellä tuon paremmin pärjätäkkään. Mutta tärkeintähän on kokemusten ja uusien tilanteiden ja paikkojen saanti!