Eilen siis käytiin agilityssä Neran kanssa. Kirjoitelma vähän myöhässä kun illalla oli kaikkee ja tänään tulin vasta illalla kotiin ;).  Mutta siis kumminkin, eilen oli ohjelmassa A: ta rengasta ja oikee valssi rata. Alotettiin aa:n harjottelulla. Nera meni ihan kivasti, eka katteli Demiin ja muihin koiriin mutta loppua kohti parani. Sitten käytiin oma toimisesti ottaan puomia, kontakteille panee maahan, mutta ainakin on varmat kontaktit ;).  Rengasta vielä. Neralle iski hirvee puska- (lue vessa-) hätä, niin ei ois tahtonut pysyä paikallaan. Muutenkin oli vähän paikalla oleminen hankalaa. Mutta renkaan ainakin osaa, ei tarvii kun pysyä paikallaan niin jo on tyttö renkaassa ;)

Sitten rata. Aluksi oli hypyt saman suuntaisesti mutta silleen vinottain, siitä U- putkeen (ohjaajan piti juosta kauempaa kautta) suoraan hyppy, siitä 90 asteen kulmassa hyppy, vielä tiukemmassa kulmassa hyppy (jota ennen valssi) hypyn jälkeen taas valssi hyppy taas tiukassa kulmassa, valssi, ja 90 asteen kulmassa kepit. Nera teki kepit tosi hyvin, tajuaa jo hienosti niitten ideaa! Mä menini tosin peruttaen, varmaan kestäis mennä jo oikein päin. Siitä viellä 2 hyppyä ja puomi.

Nera kuumeni tosi paljon, ja alkoi haukkua ja yritti ottaan kädestä kiinni. Ite olin ihan yllättynyt kun en ollenkaan osannut ajatella et se vois ottaa kädestä kiinni. Tarmon kaa mietittiin et mitä tähän pitäs keksiä että kun tuo on yleistä paimenkoirilla. Mut muuten meni tosi hyvin, Tarmolta sain kehuja et hienosti vein valssit kauas kun Nera oli niin sähäkkänä et jos oisin tehnyt yhtä tiukkoja kuin Nera ois halunnut, ois rimat tippunut.