No joo, ehkä me ollaan muutakin tehty, mutta eipä nyt äkkiä parempaakaan otsikkoa keksinyt... Mutta aloitetaampas nyt vaikka siitä noudosta.

Eilen ja toissapäivänä siis tehtiin Neran kaa noutoa 650g kapulalla ja metskulla. Mua suorastaan hämmästytti miten hienosti neiti noutaa, melkein jo istuukin kapulan kaa (pepun suunta oli jo alas päin). Ei mitään levottomia pureskeluita yms. Tosi kovaa tuli ja meni. Metskua on otettu viimeks...öö... ehkä tammikuussa, ällistyttävän hyvin silti sen otti ja haki.  Ei mitään ongelmaa tässäkään, vähän aikaisin sen tosin pudotti.

Elpan kaa ollaan ihan perusjuttuja tehty, kahdella lelulla leikkimistä, imuttelua ja muuta mukavaa. Siltä pitää purkaa aina ennen treeniä pahimmat villit tennispalloon että sen touhussa ois jotakin järkeä eikä koko ajan ois mun hihassa kiinni niinkun joku IPO koira :D. Onkohan tää oikeesti ihan tyypillinen kessu? Rauhattomasta liikennihdännästä olohuoneessa voimme päätellä että nytkin voisi mennä ulos treenaamaan ;).

Viikonloppu vierähtää Vuokatissa hiihtoleirin merkeissä, toivottavasti jengistä kukaan ei tämän leirin aikana telo itseään :D. Neran vauvakuumekin on helpottanut.