Tovi on vierähtänyt siitäkin, kun viimeksi oon Eepun treeneistä kirjoitellut. Ollaan nimittäin aloitettu kuumeinen kaukotreeni. Sanotaanko, että parissa viikossa niistä on kehkeytyyt mulle oikea pakkomielle. Aamuruoka uhrataan niille, samoin yksi tai kaksi pientä sisätilatreeniä päivässä. Pakkomielle syntyi, kun tajusin miten sairaan huono maahan meno tekniikka Ee:llä on, siksi hitaus liikkeestä maahan menossakin johtuu. Mutta siis, ongelman nimi oli perse, joka kurottautui maahan mennessä kohti taivasta sievänä sulavana suurena kiepautuksena. Huomatkaa imperfektimuoto. Ei siis nouse enää :D. Olen hämmästynyt, kuinka hienon pohjan olen saanut Eepun kaukoihin tehtyä, sen luonnolisen liikkuma tavan huomioiden (olisiko oikea sana fysiikka?). Se ei liiku senttiäkään :). Vähän ollaan jo etäisyyttä kasvateltu. Jotain iloa tästä mun perfektionistiasta.

Agilitykausikin loppui...öö...tässä pari viikkoa sitten. Valitettavaa, kuinka lyhyt agikausi on, kun ei ole mitään hallia tms. käytettävissä. Toisaalta, juuri sellaisiin treeneihin kausi pitäisi aina päättääkkin, miellä oli ihan huiput treenit :). Hannu Männistö oli pitämässä viimeisiä Ykan treenejä ja Neralla oli aivan loisto fiilis. Huippuhyvät treenit siis.

Neran takajalkojen nosto temppu etenee mukavasti. Hämmästyttävää, kuinka paljon sen takapään käyttö on parantunut tuon tempun myötä. Opetin myös koko tempun täysin naksuttimella, ja oli aika mielenkiintoista nähdä, miten lamppu todellakin syttyy koiran päässä :D. Tämän myötä Nera on saanut hurjasti lisää omaa aktiivisuutta treenatessa, joten taidan opettaa enemmänkin temppuja tällä tavalla. Itseasiassa, olen aikalailla saanut myös jonku temppuinnostuksen, joten treenauksessa on tällähetkellä jalkapallon kuljetus kuonolla tökkien. Myös Elviksen kanssa ollaan tätä kokeiltu, mutta Eepu on mies, Eepu ei voi tajuta! Tai tajuaa, mutta hitaasti. Samoin ollaan kosketusalustaa Een kanssa yritetty oppia, mutta jätkä on ihan pihalla, mistä se nami tulee :D.

Neralla on ollut nyt juoksut kohta pari viikkoa. Känkkäränkkäily loppui tänään kuin seinään, ja on Elvikselle ihan tyrkky. Ja koska se on kiellettyä, niin tyrkytetään sitten Assille. Assi on ihan mielissään saamastaan huomiosta :D. Ja Elviksellä on hankala elämä. Ja ja ja... No, onneksi juoksee nyt, niin ei tarvii kuunnella Elviksen lemmen lurituksia jouluna (yritän epätoivoisesti löytää tästäkin jotain positiivista ;))