Kirjoitus inspiraatio ei ole oikein iskenyt vaikka paljon puuhailtu. Tänään oli ohjelmassa Nuorten agilityn sm;it Ouluussa. Kisat oli jotenkin mun mielestä paljon pliisummat, kuin Varkauden ja Vöyrin kisat. Kilpailukirja jäi sinne, kun ei niitä kuulemma jaeta ennen finaaliratoja. Mutta mitenkäs sinne jäämään, kun Assi ja Elvis kahdestaan päivän kotona.

No jokatapauksessa, mulla itellä oli kerrankin ihan hyvä fiiliskisata, ja tuloksena tulikin harmillinen hylsy, Neran karatessa uudelleen juuri suorittamaansa putkeen. Niiiin oma moka tämäkin, varmistelin aivan turhaan keinulle ja oikeastaan en ohjannut minnekkään siinä vaihheessa kun koira lukitsi putken. Ja tietysti ajatus, että olisin ohjannut toiselta puolelta peittämällä putken suun, ja saanut paremman lähtökohdan muutenkin loppurataa nähden syntyi vasta tunti radalta tulon jälkeen. Loppu rata sujui kuitenkin mukavast, kontaktit oli kaikki hyvät, yhtään rimoja ei alas, kepit hyvät  ja muutenkin pysyi hyvin hallinnassa. Joten positiivisesti voi kuitenkin suoritukseen suhtautua, vaikka tuon putken kämmäsinkin. Lisää kisoja vaan, ehkä ohjaajaakin joskus onnistaa?

Huomisesta en vielä tiedä, menenkö Eepun kanssa. Assi aloitti viimeviikolla tyypillistä kyllä, juoksut, joten herra on vähän häkkäränväkkäränä. Torstaina käytiin Oulaisissa tekemässä vieraalla kentällä vieraiden koiren kanssa kisanomaiset, paikalla makuuta lukuun ottamatta homma toimi hienosti.  Paikalla makuussa ottaa muista koirista ressiä, eikä toden näköisesti tule pysymään. Saas nyt nähdä, mihin tässä päädytään.