Torstaina lähdin käymään tädilläni Haaparannassa, ja äiti, isä ja koirat tulivat sitten lauantaina ja käytiin shoppailemassa. Neralla on just parhaat päivät juoksusta niin oli välillä aika rasittavaa kun Ali-kultsulla oli ihan pää sekaisin tytöistä. Aamulla lähdettiin sitten ajamaan kohti Kemiä jonne molemmat oli ilmotetut ja kehät melkein samaan aikaan, onneksi Neran kehä oli hiukan myöhässä niin ei mennyt päällekkäin.

Kun ekat kolme narttua poistuivat kehästä T saaneena oli kyllä et mitäkähän Assi sitten mahataa saada??! No, Assi päätti yllättää oikein olan takaa ja saada Erin! Valioluokan narttu sai myös erin, niin Assipa sai Ekan Sertinsä, ollen myös parasnarttu ja VSP!! Tuomarina oli Freddie Klindrup. Ainut mikä jäi harmittamaan oli että kamera unohtu autoon Huuto Arvostelu:

Bitch of the low size. Femine head. Nice expression. Corret bite, very good mucles and scull. Well pleced corret ea set. Excellet neck and body. Very good bone. Normolls aguloted. Corret tail set. Moves well. Good coat and colour. Nice temperamet.

Nera esiintyi kivasti ja sai EH, mikä on kyllä saavutus tuolla turkilla! Tuomari oli aika tiukkis (Pirjo Aaltonen) mutta ihan kiva arvostelu:

Selvän sukupuoli leiman omaava. Mittasuhteiltaan tyypillinen. Varsin hyvvin rakentunut narttu, joka esitetään tänään hyvin niukassa karvapeitteessä ja antaa siksi kovin ilmavan yleisvaikutelman. Hyvät pään linjat. Sopusuhtaisesti kulmautaunut. Runko saisi vielä kehittyä. Voisi liikkua hieman pidemmällä askeleella, mutta liikkuu tyypillisesti ja tasapainoisesti edestä ja takaa.

Koska kamera unohtu niin käytiin vielä lopuksi valokuvauttamassa Nera sekä etenkin Assi eräällä valokuvaus kojulla.