Olipas loistavat treenit, tai itseasiassa; olipas Nera loistava =). Mentiin Julian + Ronjan&Noomin kanssa koululle ja ajatuksena oli että otan Neralla BH- juttuja. Vähän leikitiin aluksi ja sit mentiin.

Tehtiin irti BH-kaavio, ihan siistiä seuraamista, pari kertaa katsahti muualle, mutta oli aivan täpinöissään ja hienosti jaksoi koko kaavion. Mulla tosin oli keppi leuan alla, mutta ei muissa liikkeissä. Vasempaan käännöksetkään ei ollut mitenkään surkeita, parantamista niissä tosin vielä löytyy. Maahan menossa oli todella upeaa seuraamista (ei keppiä) sika nopee maahan meno ja luoksetulo, eteen jäi vähän vinosti. Seurautin päästä vielä takaisin ja sit juostiin muovirasian luo jossa oli nakkeja ja heittelin keppejä. Ihan huippu Nepe!

Pidettiin vähän taukoa ja tehtiin lisää seuraamispätkiä jotka oli tosi makeita, Julia otti mulle puhelimeen videolle ja mua vaan nauratti se hupsusti pystyssä heiluva häntä. Lopuksi tehtiin temppuja ja istumista, kun se on päässyt kokonaan unohtumaan. Oon kyllä tositosi tyytyväinen, jos Nivalan BH-koe ei ois Valkeakosken leirin kanssa yhtäaikaa ilmoittaisin Neran sinne. Pitää katsella oisko tässä lähellä vielä tälle vuodelle, mutta sit viimeistään keväällä jos ei oo.