Eilen siis ohjelmassa 5 tuntia Nivalassa agimöllien merkeissä. Elviksen, jonka piti olla vain turisteilemassa, lähdettiin ihan extempore aloittelevien radalle. Radalla oli vain U:un muotisesti putkia ja hyppyjä, eli siis ihan meidän tasoinen :D. Rata meni ihan mukavasti, vauhti oli vaan jotain tasoa kilpikonna, + herra jumittui putkeen, tosin niin teki melkein puolet porukasta. 

Neran kisaavien rataa sai sitten hieman odotella (välissä möllirata). Rata oli kinkkinen, varmaan jotain 2-3lk tasoa. Kepeille umpikulma ei odottettavastikkaan onnistunut, eikä olla edes ikinä sellasta treenattu. Ja kepeillä jäi taas tokavika pudottelematta (oma moka, ois niin pitänyt tietää että putki vetää sitä puoleensa ja jäädä kauemmas). Ja yksi hyppy laitettiin atomeiksi. Eli muuten varsin mallikkaasti, keppikulma treeniä. Mä olin yhdessä välissä vedosta armottomasti myöhässä, mutta satuin onnekkaan epäonnekkaasti tekemään kunnon liukastumis-puoli-spagaatti -asennon ja pääsemään koiran ja esteen väliin :D. Sijoituttiin toiseksi 20 vp (en tiedä mistä yksi kielto oli tullut) ja 27 sek yliaikaa. Luca ja Sanna olivat hienosti ykkösiä, hyvä me!  Sijoitukseen ja radan sujumiseen olen tositosi tyytyväinen, luokassa oli jotain 10 koiraa. Ainoastaan kovaa ihanne aikaa ihmettelen, kun Nera on nopea koira, eikä meillä millään esteellä/esteillä erikseen kauaa mennyt, ja silti noin suuri yliaika.

Tänään sitten agitreenit. Tehtiin kontaktitreeniä, eli yksinkertasesti pidin Neraa kontaktilla kauan. Nyt kyllä jo ottaa kontaktit kaikki hienosti, mutta se on alle puoli sekunttia, jonka pysähtyy. Lisäksi mulla oli Neralle boxi, jossa N sai olla. Voi sitä hiljaisuutta! Musiikkia korville, että kenttällä työskentelyyn :). Eikä tarvittu harmonian luomiseen edes sitruunapantaa (joka oli muutenkin pelistä pois, koska se on rikki). Nyt vaan kisoihin ja Ylivieskan agiryhmään ilmottautumaan.