Eli siis, tottisteltu on, kirjoittettu ei. Maanantaina käytiin tottistelmassa kentällä ja mukavasti oli muita koiria häiriköimässä. Paikalla makuut onnistu ihan kivasti, 5 koiruutta teki liikkeitä ja Nera makas, yhen kerran pomppas. Intoa oli ihan kiitettävästi, mutta suoritukset sitten ei niin... Eilen tottisteltiin, liikkeet ok, into olematon.... Tänään sitten onnistui paremmin, kun Julia ja Ronja tuli tottisteleen meille.

Seuraaminen oli kontakti oli kivaa ja vire kans, mutta mitä järkyttävää _poikittamista_. Mut sit kun yrittää vaan tiukasti kävellä päälle, koiralat menee kontakti. Sain kuitenkin lopuksi onnistuun ihan hyvin. Istumisessa tarvi jonku verran apuja, maahan meno, hyvä (maanantaina ei suostunut meneen maahan...) ja luoksetulo nopea. Nouto ok, samoin hyppy nouto. Otettiin seuraamista vielä ja vasempaan kääntymistä.

Sitten ne "super-koirat"..... Lähettiin käymään lenkillä ja tultiin pellolle johon oltiin ajettu just lietettä. Nera ja Ronja suoraan sinne, minä yritän karjua että nyt mars pois sieltä.... Hirvee pyörintä käy pellossa ja lopulta sieltä tulee 2 ruske sonta hirviöö... Tässä hötäkässä Assi kerkes imasta kitusiinsa makkara pussin sisältöineen ja pusseineen päivineen. Nera pääsi kunnon pesulle, kotiin on mukava tulla p*******..... Pitää nyt seurata tuleeks se muovipussi pois Assin masusta. Meillä asuu kaks super koiraa.... Cool