No joo, myönnetään, ei niitä 1-vuotis synttäri kuvia syystä tai toisesta nyt sitten tullut otettua. Ehkä vielä joskus... Huomenna on joka tapauksessa sunnuntai ja lähdetään Rukalle (koirat jää kotiin, tätin tulee niiden kanssa tänne siksi aikaa). Ja arvatkaa kellä on jo nyt ikävä? Jotain viikon kuulumisia tähän nyt, seuraavan kerran tulee aikasintaan loppu viikosta.

Elikkäs meillä oli torstaina lenkillä äksöniä kerrakseen, Nera meinas tukehtua. Tiedättehän tuon keppihullun joka keräilee mukaansa kaikki tulitikkua suuremmat kepin pätkää muistuttavaakaan mukanaan, pyörittelee ja pureskelee niin kauan kuin tikku/keppi/puolenmertin karahka on sahanpurua. Niimpä, tällä ketaa kyseessä oli hieman tulitikkua suurempi oksan pätkä, jonka neiti nappasi maasta. Jotain meni pahasti kuitenkin vikaan, tikku jäi suun takaosaan/melkein kurkkuun pystysuuntaan jumiin! En osaa edes kuvailla koiran liikehdintää tuossa tilanteessa, veti itsens aivan köyryyn. Jotenkin sain kaivettua sen sieltä onneksi pois (juuttui välissä vaakatasoon kitalakeen, hampaiden väliin). Siinä vaiheessa vasta huomasin kunnolla että Nera oli purrut operaation aikana makeasti sormiin. Yhdessä oli molemmin puolin rei'ä joista tuli verta ja yksi oli ihan valkoinen (ja seuraavan aamuna turvoksissa). Onneksi olen menossa koirien ensiapu -kurssille 26. päivä, Nera kun on myös aika tapaturma altis!

Tänään oli vika kerta tottiskurssista. Elviksen kanssa seuraamisesta liikkeelle lähtöjä, kyllä on alusta asti makee kontakti jätkällä. Seuraamisessa on työstettävää vielä vasuriin kääntymiset ja pitää alkaa pidentään matkaa, kuten Kaijan kanssa puhuttiinkin. Tehtiin sit tehotreeninä paikalla makuuta. Kaijan Ritu(Ritva) tuli häriökoiraksi. Hienosti pysyi reilusti yli minuutin pätkiä, Kaija pujotteli koirien välistä, heitteli palloa, kutsu Elvistä luokse ym. Ei mitään ongelmia näissäkään. Elvis sai lopuksi vielä molemmin puolin makaamaankaksi rotikkaa. Tässä vaiheessa alkoi makaaminen jo turhauttaa, eikä kunnon rivi p-makuta olla edes ikinä ennen tehty! Mutta tosi hyvää treeniä. Lopuksi vielä keppejen pujottelua.

Neran kanssa laitoin sit pari hyppyä 30cm ja kepit. Ja ihan puhtaasti liikkui koko ajan! Vähän huippua, tää on jo toivon mukaan alku! Pidettiin hauskaa ja vähän jonkulaista ohjauskierkuroita. Molemmat oltiin sit ihan läkähdyksissä :D. En tiedä millon seuraavan kerran tulee mentyä jotain agilityn sunntaista mentyä treenaamaan, kun vuokraa en enää tästä kuusta maksa. Mutta oikein aurinkoista hiihtolomaa kaikille!