_smaller.jpg 6 hallin ruuhkassa

Oipas ihan huippu reissu taas kerran :) Ja aina on yhtä kurjaa palata tänne tuppukylään... Helsingissä on ehkä pikkuisen erillaista, ihan vaikka vaan ihmiset! Ei täälä kukaan pukeudu niin hienosti, joka paikassa on ihmisiä menit minne menit ja ulkomaalaisia on paljon. Perjaintaina juna oli Helsingissä puolenpäivän aikoihin ja sitten oli iltapäivän ohjelman shoppailua Kaijan, Tarjan, Veeran ja äitin kanssa. Yöksi menin Espooseen kummitädille ja serkuille, kun äiti pääsi kennelliiton järjestämään hotelliin, koska äiti tosiaan toimi lauantain kehäsihteerinä. Lauantai-sunnuntai yö vietettiin Scandik -hotellissa.

Lauantaina puoli 11 maissa messukeskuseen. Päivä meni mukavasti kojuja kierrellen, kehiä ja näytöksiä katsellessa ja tuttuja moikatessa, joita oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaa :).

_smaller.jpg Tarjan Sani -bologness valmistautuu kehään.

_smaller.jpg

_smaller.jpg Tunnelmia bortsu kehältä.

Käytiin Kaijan kanssa myös Tommy Wiren luennolla koulutuksen rakentaminen, joka oli kyllä oikein hyvä ja mielenkiintoinen. Sunnuntai kului suunnilleen samoissa merkeissä ja puoli neljältä lähtikin sitten juna Ylivieskaan ja 10 tultiin  tänne tuppukylään.

_smaller.jpg Kessu urosten Junior Voittaja

_smaller.jpg

_smaller.jpg _smaller.jpg 

Kotimatkaliset minä ja Sani