Ja vaihteeksi myös kovassa pakkasessa, sekä vaihteeksi kamera mukana :). Julia tuli käymään Ronjan kaa meillä ja lähdettiin sen jälkeen tokoilemaan lyhyesti ja ytimekäästi, ja samalla palelluttamaan näppit. Nera otti eka.

Pikkusen virittelyitä ja seuraamisi yritys, ja seuraaminen oli kyllä aika huonoa. Lisää virittelyitä ja pistä viis- temppua jota Nera tekee joka välissä aina kun haluaa jotakin syömä kelpoista. Nera tosin pistää "kahdeksalla" eli molemmilla tassuilla :). Kiinni seuraamisena joku alon seuraaminen. Ihan okei, ei kyllä vireeltäään mitään parasta mutta menetteli. Irti seuraamista pikkuisen lisää ja oli jo huomattavasti parempi! Ja hieno maahanmeno loppuun.

Sit Assin, Neran ja Julian kaa joelle lenkille. Yritä tässä laittaa tokoilu kuvat, kun lenkillä ei enää hirveesti tarennut ottaa kuvia. Niin, ja tätä ette kyllä välttämttä usko, mutta Assi ja Nera teki kaksois seuraamista, vieläpä sillälailla että Assi oli jalassa kiinni ja Nera Assin kyjlessä kiinni! Assi kun ei suostu istuun Neran vieressäkään sekunttiakaan, saati että nyt vapaa ehtoisesti seuras tuolla tavalla pitkän pätkän ;). Ja jee, huomenna pääsee taas pitkästä aikaa agilityn pariin!