Eilen käytiin Oulaisissa, koirakoulu Easy Dog:in järjestämissä mätsäreissä. Pentuja oli n.40kpl (isoja ja pieniä aikiusia, molempia vain 15 koirakkoa). Nera sai sinisen nauhan, mielestäni seisoi ja liikkuikin ihan hyvin. Siniten kehässä Nera oli sitten tosi nätisti. Seisotti tosi kauan ja mulla nami käsi ihan puuduksissa. Tiputtiin tosi loppu vaiheessa, 1-2 koiran päässä neljän parhaan joukosta. Nyt Nera esityymiseen olin todella tyytyväinen, jaksoi seistä vaikka piti seistä kauan....

Jäätiin katsoon vielä bis kehä, kun Veera ja Nelli labbis oli isoissa ja heidän kyydissä oltiin. Myös Julia oli Milla- lappiksen kaa. Teki Neralle tosi hyvää käydä pyörähtämässä paikassa jossa oli koiria ennen messaria. Aluksi hölmöilikin aika paljon, mutta rauhoittui loppua kohti ja käyttäyti aika ajoin mallikkaasti.

Aamupäivällä käytiin äitin ja koirien kaa lenkillä, mukava kun Assinkin pystyi päästämään irti! Koirilla oli hauskaa kun pitkästä aikaan pääsivät riehumaan keskenään. Muutakin pientä puuhasteltiin pihalla ollessa.