Huoh, kun ei vaan kerkee päivitellä blogia.... Koko päiväkin on mennyt yhdessä hurauksessa omissa askareissa, mutta eilen tokoiltiin ja otettiin esinettä. Tokoiltiin omallapihalla, tehtiin Neran mielestä kaikkia kivoja juttuja. Noutoa, otin kolmesti ja vikalla kerralla istukin! Neralla oli hirvee halu tehdä pallon kaa töitä, niin otettiin vähän seuraamista ja oli oikein kivaa =). Sitten luoksetulo. Eka kävelin takaisinkin, tokalla kerralla kutsuin, mutta meni suoraan sivulle! Korjaus -> ja palkka. Sit vähän seisomista. En tiiä, miten siinä edistys, kun menee käsimerkillä ja sekoittaa hieman istumiseen. Pitää opettaa toinen ensin.... Assikin tokoili äitin kaa avon juttuja ja luoksetulon seisominen tuottaa edelleen ongelmia...

Sit mentiin Timolle otttaan esinettä. Esineenä oli vihree kuminen vinku krokotiili. Leikittiin vähän ensin ja sit, tätini kävi viemässä sotkettuun vähän pitempään heinikkoon. Eka kerran Nera joutu tekeen hieman töitä mutta hienosti se lelu löyty. Sit kiitolaukkaa mun luo ja lelun kaa leikkimään. Assin kaa otettiin huvikisi muuten vaan, ja saanko esitellä; koira joka käveli esineen päälle muttei löytänyt sitä :D. No nuukiminen (muutakuin lenkillä!) ei oo koskaan ollut Assin vahvimpia puolia, eikä sen sitä tarvii osatakkaan. Kun äiti otti sitten vielä noudon, Assi toi kapulan vieressä olevaan Neran pk- liivit :D. Höpsö eläin.

Neralle muuten kokeilin juoksuhousuja illalla ja kun olin kaverin kaa menossa ottaan ulos kuvia, otin Neran mukaan ja unohdin ottaa housut pois. No Nerahan sitten pissasi housuun kun kerran ulos mentiin :D. Kyllä nauratti.