Mentiin eilen Julian&Ronjan ja Ropan&Tinon (Tino on Ronjan pentu) kaa tokoilemaan koulun kentälle. Neran kaa alotettiin kun J ja R kuumutti (tai rauhoitteli) koiriaansa.

Neran eka kerta kentällä oli ns "verryttelyä" mistään ei oikein meinnannut tulla yhtään mitään... Paikalla makuussa ei meinannut pysyä kerta kaikkiaan millään ilveellä, seisoin siinä ihan nokan edessä niin pysyi hetken... siis vain hetken. Sitten otin luokse tulon, ei puhettkaan et ois kiinnostanut tulla luokse, mä ihan kiehuin ;)). Sit vein sen kiinni ja annettiin tokoilu vuoro muille.

Toisella kierroksella (kun tyyppi oli saanut räksyttää remmissä) oli siis ihan eri koira! Palkkasin rätillä ja lenteli rätin kaa ;). Seuraaminen oli nättiä ja innokasta. Maahan meno seur. yht. oli tosi nopea ja innokas ja voin kävellä jopa vähän eteen päin! Sitten kunnon leikit  ja rätin heitot ja siinä se sit oli, Julia tokos vielä Ronjan kaa. Lopuksi päästetiin koiruudet kirmaan, eikä Tino saanut Neraa millään kiinni ;).

Kun lähettiin treenaan, oltiin koko päivä opeteltu "turhia" temppuja sisällä ja käyty lenkillä, niin kun katon kamoja kasaan niin Nera on sen näköinen onks pakko lähtee, jos ei taho. Pihalla oli taas pirteä itsensä ;) Assia en viitsinyt ottaa kun tiesin että kuitenkin on jo kolme koirakkoa.

Muutenkin mörköikä näyttää vaivaavan, kun on huomattavissa pientä jääräpäisyyttä ja eilen pääti karata naapuriin. Ei koskaan ole vielä tuolla tavalla oikeesti karannut, varsinkaa maantien suuntaan. Sai kunnon torut, kun naapurin isäntä sai kiinni. Onneksi ei tielle kuitenkaan mennyt, kuten eräs kessu...