Tää(kin) kirjotus vaan venyy ja vanuu, eikä ikinä saa aikaseksi alkaa istua hetkeksi alas ja päivittelemään blogia. Eipä sillä, ei me olla mitään niin hirveesti näinä parin viikon aikana tehty ja ollut muutenkin vähän kiirettä. Hiihtolomallakin olin jopa päivän kotona, alkuviikon Rukalla lautailemassa ja loppuviikon Vuokatissa hiihtämässä (meidän joukkue oli jotain 30, hitsi kun Hopea Sompa kuvatkin pitäs saada ladattua nettiin). Maanantaina aloitin sit viikon työharjoitteluni Haapaveden eläinlääkärissä. On ollut niin huippu viikko, ikinä en oo ollut niin harmissani siitä että huomenna on jo perjantai :/! Ollaan käyty synnyttämässä kuolleita vasikoita ja puuhailtu navetassa muutenkin, streiloitu liuta kissoja ym :).

Tänään Samilla (ell:llä) työt omalla klinikalla Nivalassa sekä PEVISA -päivät (silmä- ja polvitarkit). Tarkastuksia oli tekemässä Päivi Kallioniemi ja Elvis ja Nera tuli silmätutkittavaksi iltapäivällä. Molemmilla terveet silmät + Neralla ulkona, jossa on enemmän valoa, tippojen ansiosta ihan siniset ja sirittää niitä tyhmästi.

Elviksen kanssa ollaan treenailtiin pari päivää sitten. Käännöksissä (täys- ja vasempaan) on ollut vähän epäselvyyksiä, joten hiottiin niitä. Eikä kyllä montaa kertaa tarvinnut ohjata namilla, niin saatiin loistavia käännöksiä. Hieno Eemeli! Lopuksi pitempiä seuraamisia + perusasentoja ja riehumisleikit loppuun. Mä kyllä tykkään tokoilla Elviksen kaa, se tykkää itse siitä touhusta niin paljon :).