Tänään mentiin agility kentälle. Assin kaa äiti otti (Nelli emäntineen mukana) n.10 min paikalla oloja. Mä otin  agilityä Nepen kaa. Otin kaks hyppyä (rimat maassa) ja päähän melkein U-putki. Ne meni hienosti kun mä onnistuin ohjaamaan kunnolla ;). Yks kerta jopa täydellisesti! Seuraavassa pätkässä edelleen kaks hyppyy ja U-putki nyt niin että piti valssata. Sekin onnistu osittain nappiin (kun mä ohjasin oikein) :D!

Julia ja Ronja -lapinkoira oli mukana myös, agi seurana ja agiliitäjänä. Ronja meni samoja pätkiä kun Nera + mun suunnitlmien mukaan vähän vaikempi hyppy+kepit+hyppy+hyppy+valssi+kepit+hyppy+ putki- rata. Sekin onnistu Rompallta hyvin. Mukana oli viellä myös Veera kamuni ja joko Nelli tai Veera (tai mollemmat) oli tässä lajissa luonnon lahjakkuuksia X)! Lopuksi pystyi tekemään saman ratdan jonka Ronja ja Assi meni! Nelli ei kertaakaan ennen ollu nähnyt agi-esteitä. Niin Assikin meni sen radan jonka Ronja ja Nelli, ja meni hienosti yhden kerran karkas aa;lle!

Assin kaa äiti otti monta n. 10 min paikalla oloja ja ihan hyvin pysy! yks- kaks kertaa lähti tassuteleen, mutta niihin saatin hyvin puututtua. Ja huomenna on se BH-koe, toivottavasti menis paremmin kun Raahen toko kisat