Eilen oli aamulla Elviksen rokotus ja tänä aamuna mentiin Assin kaa kimpparokotuksille agiporukan kaa. Elvis piti käyttää jo eilen rokotuksilla kun muuten edellinen ois mennyt jo vanhaksi. Ekan rokotuksen herra otti vastaan ihan rauhallisesti. Mutta rabies, voi eeei, se kilju ja karju 2 minuuttia täyttä kurkkua minkä kurkusta lähti. Ja se huuto ei ollut edes ensimmäinen reaktio eka rapsutettiin pisto kohtaa ja sitten huudettiin :D. Ja huusi vielä ulkonakin, kun mun täti oli käyttämässä meitä ell ja vei Elviksen ulos. Pikkusen mua ja ell:ää nauratti, mutta Elvishän onkin show man joten ihan luonnollista :D.

Assi onneksi suhtautui asiaan rauhallisemmin, mutta Assi oli aivan kuolettavan rakastunut Jepiin ja sai kehitettyä hyvin kiihkeän, tosin sangen yksipuolisen rakkausstoorin hetkessä, niin etttä Jepiltä tahto mennä hermot ja  J tyytyi katselemaan ikkunasta ulos. Ja Jepi on siis leikattu :D. Voi meidän hillittyä ja hyväkäytöksistä äippä koiraa... Eteisestä ei tahtonut millään mennä toimenpide huoneeseen kun Jepi jäi sinne, mutta kun Jepi meni sinne niin oltiin häntä putkella menossa perään.

Eilen oltiin 3 tuntia agikentällä alkeis-jatko-alkeis-kursseja vetämässä. Olipas taas niin kivaa, kun kaikki koirat on aivan super rohkeita ja innostuneita tapauksia. Olipas luksusta kantaauusia siivekkeitä joita sai kannettua neljä kerralla, entiset kun olivat ihan järjettömän massiiviset ja pianavat. Ja mua puri mäkäräinen silmäluomesta ja silmä oli ehkä vähän turvoksisa, Satun kommetti: sä näytät ihan humalaiselta :D. Elviksestä on tullut ihan putki hullu. Se juoksee ikean putkea ees taas hirveellä ryminällä, tappaa putkea, juoksee päältä  ja saa hirveitä hepuleita putkessa, pimeä tapaus? Illalla Elviksen kaa mätsäreihin ainakin kattomaan ja lauantaina Neran kaa Oulaisiin tottistelemaan, jees.