Neran kaa tokoiltiin taas pihassa. Tällä kertaa muistettiin käydä tekemässä tarpeet ennen tokoilua. Otin eka n.20 askeleen seuraamista, joka oli tosi hyvää! Tähän tauko on kyllä tosiaan tepsinyt, ja sitä sillä kyllä haettiinkin!

Sitten muistin että liikkeestä seisomisia ei oo otettu paljon, ja niitäkin kosketusalustalla. Aluksi paikalta sanoi "seis":sejä että palautus mieleen. Siiten seuraamisen kanssa. Seuraaminen hyvää ja pysähtyi kuin seinään ja sain pikkuaskelilla käveltyä eteen päin, ja siitä sitten eteen tai sivulle palkaamaan. Toka kerralla istu, kun astuin vahngossa sen varpaille.

Pitäs myös alkaa BH: ta ja PK: ta ajatellen opettaan istumista. Ja maahan meno- ja seisominen pitäs opettaa "loppuun", eli kaikkia jättö liikeitä treenattava!

Sitten luoksetuloa kun eilen meni niin huonosti. Kävelin eka kisa matkan päähän ja meni istumiseta palkaamaan. Sitten kutsuin ja ei mitään ongelmaa! Näitä muutama. Otin ulos mukaan noutokapulan, kun noutoa on harjotellut pää asiassa sisällä. Pureskellut ei paljon, mutta nyt keksi että voi pudottaa sen n.30 cm päähän mun jaloista ja tulla iten istuun siihen eteen ilman kapulaa! Tähän likeeseen on hyvät neuvot tarpeen!!!

Mutta ilman tuota noutoa oli kyllä hyvät treenit! Illalla varmaan mennään vielä Juliankin kaa treenamaan.