....Ainakin siis tätä kirjoittessani pentulasta kuuluu hirveän suloinen pennun kitinä rääkyminen :). Pentu kasvaa ja kasvaa eilen painoa 1830g, tänään en oo punninut, kun se on jo vähän isompi urakka...

Pennu kasvaessa myös nimi on vaihtunut ja pennusta on tullut Elmeri :). Tai oikeastaan äitini keksi sen kun alkoi ekana sanoa pentua Elmeriksi. Ekaksi yriti korjata että pennun nimi on Taneli, T-a-n-e-l-i! Mutta sit kohta jo itsekkin puhui Elmeristä, sillä pentu on ihan Elmerin näköinen. Mutta sampas tuo on, miksi sitä kutsuu, ainokainen kun on.

Eilen rääpäle teki kävely ennätyksensä, käveli olkkarin matolla jopa 30cm kaatumatta! Nera ja Elmeri-Taneli on BestFriendit, kumpikin pitää toisensa seurasta. Pentu kävelee suu auki Neran luo, maistaa milloin korvasta, milloin tassusta ja maiskuttaa sen jälkeen isosti. Pentulaatikkoon tuotiin myös lelu, jota Nera katsoi aluksi sen näköisenä; tuolla tuo ei ainakaan leiki, se on MUN! Mutta, onneksi pentu on vielä niin pieni ettei älyä moisista hömötyksitä. Pentulaatikon peittoja ja sormia maistellaan myös. Häntäkin on alkanut heilumaan :). Kynnet pitäis sankarilta leikata kun ovat niin pitkät.