Juups, Assi ja äiti käväisi Kokkolassa nappaamassa vihdoin ja viimein sen ykkösen ;). Assi oli vähän haahuillut, sillä on juoksut tulossa....  Maahan menossa seiso niin siitä tuli 0. Tuomarina toimi Erkki Shemeikka ja tälläset pisteet:

Luoksepäästävyys: 10

Paikalla makuu: 10

Seuraaminen kytkettynä: 8,5

Seuraaminen taluttimetta: 8

Maahan meno seur. yht: 0

Luoksetulo: 10

Seisominen seur.yht: 9

Este hyppy: 10

kokonaisvaikutus: 9

Ja loppu pisteet oli täten 166 ja 3/8 luokassaan! Tiistaina kokeet on Iisalmessa ja sunnuntaina Vaasassa ellei juoksu sotke kuvioita. Toivotaan etpäästäs kun Vaasassa on kessujen tokomestaruudet.

Neran kaa mentiin käymään Katan toko treeneissä. Aluksi tehtiin perusasentoja ja siitä alettiin ottaan lisää ja lisää askelia. Nera teki tosi nättiä ja piti hyvin kontaktin! Sitten otettiin pitempään oikeelle käännös vasemmalle ja vasemmalle. Muuten saatiin kehuja nätistä työskennellystä mutta vasempaan käännöksissä jää mun etteen. Vein autoon levähtään hetkeks ja sitten harjoteltiin sitä vasempaan käännöstä namikäden avulla, niin että kädellä käännettiin koiraa edestä pois. Sekin alkoi pikku hiljaan onnistuun, mut sitä pitää treenata! Lopuksi otettiin luoksetulo. Kata piti kiinni ja mä menin kutsuun ja kun koira alkoi lähstyyn niin nakkasin patukan taakse päin, jotta se vauhti säilys... Näitä tehtiin kahdesti ja siinäpä ne tän illan treenit oli. Molemmilla tytöillä oli hyvä päivä ;).