Eilen menin koulun kentälle treenaamaan. Hetken päästä tuli myös Julia. Läheisellä pusikolla oli tenavia leikkimässä joten hyvää häiriötä. Ensin otin Assin kaa. Alotettiin seuraamisella (alussa meni edellä kun oli niin innoissaan) ja lopujen lopuksi oli ihan hyvää. Sitten otettiin maahan menoja seuraamisen yhteydessä josta Assi tykkää kovasti. Ne meni ihan hienosti. Lopuksi otin paikalla makuun ja yllätys yllätys se pysy siellä. Tosin maahan ei ois halunnut mennä. Millään ei ois halunnut lopettaa, hassu. Mistään muusta ei kyllä huomaa et ois juoksut muutakun siitä että aina kun Assi pysähty oli veri pläntti maassa. Nera kävi taas kuuman ja yritti kiivetä kaukalon reunan yli (treenataan siis kaukalossa).

Sitten otin Nepen. Aloitin seuraamisella namin kaa. Teknisesti meni ihan yes, mutta eipä ollut mitään hirveetä intoa. Sitten leikitin rätillä jos innostus ja innostukin. Otin maahan menoja seuraamisenyht. joita ei oo paljon tehty niin oli hienoja. Lopuksi otin rätin kaa pikkupätkiä seurammista nyt paljon paremmpia ja intoa ihanasti. Vapautin heittelemällä rättiä joten tuli myös noutuharkkoja.  Kumma miten välillä leulut ei vois niin ku vähempää kiinnostaa ja joskus ollaan niiin Kulta Into Nepenä ;)

Lopuksi Julia otti Nerasta poseraus kuvia ja minä Ronjasta. Assista räpsittiin "väli ajoilla" ja tässäpäs niitä ois:

marraskuu08043.jpg marraskuu08006.jpg Assi <3

marraskuu08039.jpg marraskuu08044.jpg

marraskuu08035.jpg marraskuu08038.jpg

ja 7kk 2vrk

marraskuu08061.jpg marraskuu08065.jpg

Kävin eilen illalla kattoon Ari Koivusen keikan kun oli ihan kotipitäjässä. Oli ihan hyvä ja onneksi tuli korvatulpat mukaan!