Hyytävän kylmässä pakkasessa taas agiliideltiin. Ja oli tosi kivaa! Kentällä oli pari hyppyä ja kepit. Ne meidän kepit <3! Ne ol iaivan mahtavat! Nera haki itse oikean aloituskohdan pujotteli itsenäisesti ja todella nopeasti, n. metrin päästä musta! Mä en kyllä tiedä mistä toi pöjlä lammaskoira on tänkin tajunnut, eihän me olla treenailtu keppejä pitkään aikaan! Kepeillä on kuitenkin vielä aika epävarma ja komentaa mua kokoaja hyvin äännekkäästi. Muutenkin kuunteli hyvin ojausta ja oli kivalla tuulella, eikä riehunut kentän reunallakaan kovin pahasti. Mun agilitytykki!

Huomenna on Neran luustokuvat. Jännittää tosi paljon, eihän nää treenit jää meidän viimeiseksi agilitytreeniksi? Assilla otetaan myös masuata röngtenkuvat. Eihän siihen laskettuun aikaankaan ole enää kuin viikko! Nera provosoi Assia kokoajan, kai sekin tajuaa että Assi on jotenkin erillainen, ja yrittää posikivilloista repimällä saamaan muuttumaan takas normaaliksi. Assia kiinnostaa pentulaatikko nykyään -5.

Eilen leikkasin Neran tasskukarvat ja kynnet, sekä harjasin jopa turkin! Millonkahan oon viimeksi ton harjannut, koko harjakin on ollut hukassa! Tassukarvatkin oli ihan  törkeen pitkät, ei ihme jos lumi tarttu niihin. Se on niin ihana, kun ei liikahdakkaan koko toimenpiteen aikana, vaan ottaa ihan rennosti. Assinkin tassuja pitäs leikellä.

Viikonloppu vierähtikin sielllä Helsingissä, ja ihan turhaan! Kisat peruuntu sekä lauantailta että sunnuntailta liian pakkasen takia.....