...Ei sentään vielä kolmas. Nera ontuu edelleen, huomenna pitää alkaa tekemään hirvee puhelinrumba uudestaan ja soitella kaikki melkein 200km säteellä olevat eläinlääkärit että jos johonkin pääsis kuviin. Äiti tosiaan soitteli joka paikkaan joperjantaina, mutta vain Äänekoskelle oli päässyt ja siinävaiheessa ei lähdetty vielä niin kauas.

Neraa tympii ihan sairaasti olla boxsissa ja että sitä kannetaan, eikä se pääse juoksemaan ja leikkimään. Piippaa pienesti boxissa,päästäkää pois, ja jos päästää alkaa linkkaamaan pahasti. Ja sen pitäisi viettää siellä viikko. Tulee pitkä viikko.

Assi ei ole syönyt koko päivänä mitään. Vielä koskaan se ei ole kieltäytynyt ruoasta, joten nyt on jotain vialla. Toinen puoli naamasta on ihan märkä, en tiedä onko sitä pistänyt jokin suupieleen ja kuolannut siihen ja sen takia on kipeä. Kohta sitäkin pitää viedä jonnekkin :(...

Ja on yksi, joka ei sairasta, elämän iloa täynnä oleva nuorimies Elvis. Kaikilla meni siihen tässä illalla hermot, joten käytiin kävelemässä ja mentiin Milla-lappiksen ja Julian kaa juokseen pellolle. Eivät tosin kaverit hirveesti juoksennellut, mutta sen verran että Elvistä alkoi väsyttää.