Omapas nyt ollut agi painnotteista =). No huomenna alkaa bh-kurssi.  Tänään oli siis taas agi porukalla treenit. Ratana oli Neljän hypyn suora, tai ei ne hypyt linjassa mennyt mutta silleen jännästi ;), ja lopussa suora putki. Neran eka rata meni ihan lörinäksi, kun oli niin innoissaan koirista ja kaikesta muusta. Ja toka rata siks, kun kentän laidalle tuli ajokoiria, joita Nera pelkäs mutta ois halunnut mennä tutustuun... Sitten sanottiin niille että voisko ne mennä koirapuistoon...

Sitten keksittiin että Assi, Nera, Ronja ja Luca-dalmis otettaisiin kentän toisessa päässä yhteis paikalla olo. Nera makas Assin ja Lucan välissä, ja hyvin pysyi, oli häiriöitä paljon, muut vieressä ja Demi meni rataa. Kävin palkkaan neljästi n. 30 sek välein. Maasta nousemiseen pitää alkaa kinnittää huomiota kun ei tahdo millään nousta sieltä!

Sitten kun oli rauhottunut kunnolla mentiin vielä kolmannen kerran, ja nyt oli sitä normaalia Neraa, meni edellä ja mä sain juosta tosissani! Otettiin vielä taksin päin että oli putki ensin. Ja vuorojen väleissä ja lopussa treenattiin keppejä.

Assi otti pari rataa äitin kaa. Ne meni mitä katoin hyvin. Assi myös tokoili kentän toisessä päässä. Lopuksi Nera ja Demi leikki. Sunnuntaina jäi sanomatta kun myös Luca oli leikkimässä Nera oli sille hyvin ärtsynä (huomasi tänäänkin ei antanut tulla lähelle) kun Luca haisteli peppua. Hyvän näköstä kun Nera on niinku 1/3 Lucan koosta ja päälle vaan ;).