Huh, mistähän sitä aloittais? Blogissa on nyt ollut hiljasta kun viikon sairastamisen jälkeen on ollut voimaton olo ja, yllätysyllätys, kasautuneita koikeita eli kiirettä. Tällä viikollakin oli 3 kokeet + Nou Hätä -kilpailu Oulussa torstaina. Meidän joukkue oli hienosti kolmas, häviten vain puoli pistettä hopeasta :). 8.4. Olin Kannuksessa (Anna- vai Aino-Kaisa Loirin, en muista kumpi Nolostunut) luoennolla Kaijan ja Birgitan kyydillä. Luennolla käsiteltiin pennun rakentamisesta kisakoiraksi. Ei nyt mitenkään hirveesti uutta asiaa tullut, mutta ihan mukava oli käydä, yskästä huolimatta ja yritin yskiä mahdollisimman hiljaa, ettei ketään häiritsisi :D.

_smaller.jpg Tytöt (ei meillä enää oo noin paljoo lunta :D)

9.4. Ei sit jaksettu lähteä ajamaan Vaasaan, kun Elviksellä tuli tuomarin muutos, Nera on kalju ja minäkään en ollut täysin kunnossa. Neran kaljuudesta puheen ollen, sen pakaroissa ei ole kuin pieni määrä kuivia haituvia, aivan huvittavan tuntuinen. Karvanlähtö alkaa onneksi jo helpottaa, eikä jokapaikkassa leijaille karvakerros päällä :).

Treenaaminen on myös jäänyt edellä luetelluista syistä johtuen (samoin kuin blogin päivittäminen!) vähälle, Elviksen kanssa tehdään yleensä pikkujuttuja, kuten liikkeelle lähtöä, aamusapuskan yhteydessä. Tää pitää ottaa tavaksi aamuruoan annossa, eli treenaamalla saa ruokaa. Tänään ryhdistäydyin ja treenasin koko porukan kun tultiin lenkiltä. Loppupalkaksi possunkorvat. Vitsi sain olla tyytyväinen jokaiseen. Elvis on huippu, se tarvis vaan paljon treeniä. Sen kaa treenatessa on hymy herkässä, toinen on niin intopinkeenä. Neran kaa yritin olla mahdollisimman passiivinen ja koira itse aktiivinen ja tekikin loistavaa seuraamista, jos ajoittain pientä edistämistä ei oteta huomioon. Maahanmeno oli todella nopea, mutta luoksarissa tuli vinoon. Mä en ymmärrä, mikä siellä sivulla vetää, kun ei sinne koskaan ole saanut mennä! Tarvis varmaan muistutella erikseen eteentuloa. Assin kaa pidettiin lähinnä hauskaa, tasapuolisuuden nimissä. Ja helppohan tuon kanssa on hauskaa pitää, tai siihen asti kunnes rontti vei tennispallon ja viiletti se suussa pitkin pihapiiriä :D. Ahneus makkaroita kohtaan kuitenkin voitti hyvin pian ja Assin mielestä kovin lapselliset tennispalloleikit unohtui.

_smaller.jpg

_smaller.jpg

Iloista kevään jatkoa kaikille blogin lukijoille :)!