Mitään suurempaa ei ole tapahtunut, mutta jotakin yritän nyt väkertää :D. Eli siis Neran juoksu alkoi eilen illalla. Jee, nyt pääsee suunnittelemaan kisoja. Toisaalta harmi, mei ei päästä ottaan agi uusilla esteillä vielä 3 viikkoon.

Eilen käytiin juoksemassa purtsi ja heittelin Neralle metsään palloa, vähän niinkuin esine harjoitukseksi. Nerahan innostui tästä ja kun otin pallon pois alkoi seuraamaan mitä mallikkainta seuraamistaan, seuras raukka välillä jopa tennispallo suussa, sen pallon heittäminen kun on koko jutun juju. Otin 4 lyhyttä pätkää ja oli tosi hienoja, vaikka oli kuuma, kun juostiin purtsille. Mentiin vielä lammelle juoksemisen jälkeen ja tyyppi oikein syöksy monttuun kun oli niin kuuma :).

Nera sai myös scalibor punkkipannan, kessulaisille pitäs hommata jotku niskaan laitettavat. Elviksen kaa päivällä kun harjasin sen harjoiteltiin seisomista pöydällä, mikä oli huomattavasti helpompaa kuin maan kamaralla. Ja pikku jätkähän oli kerrassaan tyylikäs! Se on paljon ryhdikkäämpi ja lyhyt runkoisempi kuin Assi, häntä tiukempi ja silmät ainakin tällähetkellä tummemmat. Nää ulkonäkö seikat värin lisäksi on Keksiltä peritty, Assin ilme ja isot korvat sillä on. Ja Assin luonne ;).

Huomenna toivon mukaan viestiä ja esinettä ottamaan, sunnuntaina Oulaisissa mätsärit, Neran kaa kehään ja Elviksen kaa turistikisi. Assi on niin kauhistuttavan karvaton, kukaan ei tunne sitä, raukka, vaikka itse se taitaa olla sitä mieltä että on nyt kauneimmillaan. On sille pikkuisen jo karvaa kasvanut, mutta hyvin mitättömästi.