Agilityssä purskahti valloilleen Neran sisäinen F1-kuljettajan luonne; pois alta rimat ja samantien vaikkapa esteetkin! Vaikka koko päivä oltiin tohuttu vaikka ja mitä niin Neralla oli hirmuvauhti päällä, hyppyjen siivetkin lenteli, eikä kyllä kovin monesti oo noin sähäkästi mentykkään ;). Ratana oli nopea ja kiva rata, joka oli ollut ylivieskan mölliagilityissä (jossa oli ollut paljon meidän ryhmäläisiä). Nera oikein sinkoili radalla, Aan kontakti oli huonot, ja omia ratkasuja tehtiin hieman liian nopeasti ja hups vaan äkkiä käytiin moikkaan muut koirat ja eikun jatkamaan =). Aika sähellystä suoraan sanottuna mutta intoa ja vauhtia oli niin kivasti et harvon näkee niin en jaksanut puuttua. Vaikka kävi tosi kuumana ei käteen yrittänytkään käydä kuin ehkä kahdesti joista kunnon karjasu. Vähän muutettin rataa ja Aalla olin katkasta nilkkani kun Neiti tunkee ties mistä välistä. Ja hauskaa oli nin mulla, Neralla ja yleiöllä ;).

Neran ja Demin ystävyys suhteessa välirikko, suuttuivatjostain toisilleen. Vikana ratana liviidn hypyn suora jossa valssailtiin ja lopusa oli suora putki. Nera yriti karata putkee ja aluksi muutenkinoli vähän hämästynyt kun tehtiin U- käännksiä.

Meillä on ohjelmaa kyllä enemmän ja vähemän tiedosa! 14 päivä on möllitokot kannuksessa ja ehkä mölliagitkin. Huomenna on kans suunnitelmissa kaiken näköstä (toivoaa et ei vaan satas, pahalta näyttää) ja samoin viikoloppuna. Jottei elämä käy tylsäksi..