Tänään on puuhailtu vähän kaiken näköistä ja oltu monta tuntia pihalla kun on ollut kiva kevät ilma. Aamulla aloitettiin Neran kaa tokoilulla pihalla.

Eka otettiin seuraamista ja maahan menoja. Ekan maahan menon possuili, eni vasta kolmannella käskyllä. Sen jälkeen tajus, Neran naama näytti siltä et joo, tää oli tää juttu ;)! Seuraamista otettiin lyhyitä pätkiä (käänöksiä, nopeuden muuttamisia, perus asentoja...). Ne oli tosi hyviä. Sitten oli tarkotus ottaa luoksetulo, mutta Neiti päätti et joo, sivulle tulo ei oo yhtään hauskaa, en haluu sivulle. Tein pari perusasentoa ja palkkasin niistä. Lopuksi otin paikallamakuun. Makas ainakin kaks minnuutia silleen että olin siinä metrin päässä. Sitten kävin varmaan kisamatkan päässä 20 sek, ja lopuksi samassa 20 selkä koiraan päin 10 koiraan päin ja vapautus.

Menin pellolle potkiin sille jalkapalloa ja onnistui sotkemaan itsensä ihan kuraan. Sitten tuli Assikin ulos ja vetivät rallia pitkin peltoa menemään Nera edellä ja korviin asti kurassa. Puuhastelttiin vielä jotain pihassa ja lähdettiin käymään lenkillä Julian&Ronjan ja Ropan&Tinon kaa.