Aamulla menin pihalle eka yksikseni harjoittelemaan ja laskemaan bh kokeen seuraamiskaavion askelia. Pari kertaa harjoittelin ja sitten kävin hakeen koiran. Eka vähän lelulla virittelin ja sitten mentiin itelleni merkkaamaan aloitus kohtaan. Eka nuuski maata ja katseli taivaanlintuja, kielsin ja uudestaan. Nyt lähti paljon paremmin ja oli ihan hyvää palkkasin namilla vauhdista 2 kertaa. Kontakti ei tainnut katketa kuin aluksi 50 askeleen suoralla! Siitä kunnon palkat.

Sitten vielä muisteltltiin istumista. Eka kontakti kävelyllä ja sitten seuraamisessa. Seuraamissessa pitää vielä pysähtyä mutta kun istuu saa jatkaa matkaa.

Lopuksi p-makuu. Vein auton ja varaston viereen kun siinä oli varjoa kun muuten oli niin kuuma. Kävelin 30 askeleen päähän mutta isä aiko alkaa peseen auto niin Nera ei halunnut kastua joen köpötteli luokse. Vein sen nurtsille ja kävelin n. 20 askeleen päähän (pitemmälle en päässyt, puska tuli vastaan) selkä koiraan päin. Olin n. minuutin ja siitä palkaamaan. Uudestaan ja olin n. 45 sek ja lopuksi viiden metin päässä puoli minuuttia.  Meillä on ens ja vikalla kerralla bh kurssilla kurssilaisille oma bh koe niin piti vähän treenata ;).

Eilen käytiin koirien kaa agi kentällä tokoilemassa. Kaija ja Nelli lapukkakin oli. Kaikki kolme koiraa oli yhtä aikaa kentällä ja hyvin Nera jaksoi keskitttyä! Pari kertaa katseli liikkeiden välisä et mitäs muut puuhaa. En muista tarkkaan mitä tehtiin niin empä jaksa alkaa kirjotteleen.