Sunnuntai vierähti Raahessa hiihtokisoissa ja tietysti Nera oli maskottina mukana. Hiihdot vie talvisin hirveesti aikaa, vieläpä viikonlopuilta! No ei tässä enää hirveesti välttämättömiä kisoja oo, PM hiihdot ja Hopea Sompa. Kevään kalenteri näyttää jo mukavan täydeltä hiihdoista kinkereihin, kun rippimerkitkin pitäisi saada kerättyä. Onneksi kuitenkin koirat taitavat viedä suurimman osan ajasta ;).

Elviksen + Sannan ja Danan kanssa mentiin vielä sunnuntai iltana hallille ja Eepulainen teki ensimmäiset keinunsa. Eikä voi tehdä muutakuin todeta että Elvis on mies :D. Voi herran jestas kun ei tajua ettei keinua ole mahdollista suorittaa takajalat maassa! Ja sittenkun koko koira sattui olemaan keinulla, jompikumpi jalka lipsahti kuitenkin pois ja sitten koko koira. Onneksi tommoset pikku muksahdukset ei oo muutakuin hauskoja Elvksen mielestä, mun mielipide on jokseenkin poikkeava. Kepeissä oli ohjurit ja nyt kolmatta kertaa niitä tehtiin. Haparoivathan ne on tottakai, mutta jonkinlaista rytmiä herra kuitenkin löysi (Elvishän on tunnetusti musiikkimies).

Neran kanssa treenit on taas sujuneet ihan mukavasti. Enimmäkseen ollaan tehty seuraamisia lenkkien ja pihassa ulkoilujen lomassa ja oon palkannut remmillä jonka repiminenhän on aivan superkivaa, koska se on Elvikseltä kiellettyä toimintaa (Elvis riehuu muuten koko ajan remmissä). Seuraamisessa vasempaan kännös on ikuinen ongelma, jospas tähän saisi tottiskoulutuksessa jotain neuvoa.

           _smaller.jpg

                         Nera ja Assi