Eilen otettiin taas Timon ja Neran kaa tottista ja häiriötäkin oli mukavasti (mummolan hirvikoirata häkissä louskuttamassa, ja suunnilleen koko suku paikalla, ei yhtään suorituspaineita ;D?). Oli oikein kiva vire ja seuraamisessa tehtiin hieman lyhennetty bh/pk kaavio. Oli oikein mukavaa seuraamista =). Palkkana oli sit narupallo. Istuminen oli hieno, ei tarvinnut antaa muistaakseni käsimerkkiäkään! Luoksetulossa ohjasin käsillä eteen, ettei mee sivulle. Eka nouto, no, tiputti kapula, toisella kertaa istukin sen kaa! Hyppy noudossa on kans tapahtunut edistystä, nyt hyppää esteen eikä enää kierrä!

No oishan pitänyt arvata ettei mitkään treenit voi onnistua niin hyvin. Käytiin Neran kaa viemässä narupallo eteen menoon, mutta kun lähetin lönkytteli oikein hitaasti puoleen matkaan ja meni MAAHAN?! Alko paimentaan palloa ja hiippi pallon luo ja katso sitä ja tuli takaisin mun luo. Kävin hakeen kotoa jalkapallon ja otettiin lyhyemmältä matkalta. Oli niin kuin ei olis tajunnut koko palloa! Lönkytteli hitaasti nuuskimaan vieressä olevia kukkasia ja siitä pallon luokse otti pallon pudotti ja tuli mun luo. Sitten aateltiin että kokeillaan esinettä kun siitä tykkää. Niin vielä mitä kävi puolessa matkassa ja palas pussaamaan kaikkia katselijoita.

En kyllä tiedä mikä sille tuli mutta voisikohan asialla olla jotakin tekemistä sen kaa että hyppäs ennen lähtöä täysillä päin tiskikoneeseen?!! Kun tuntus jotenkin hassulta että juoksut vaikuttas kun muut liikeet teki niin hyvin....