Tänään oli siis agitreenit ja Tarmo oli kouluttajana ja toisinkun torstaina oli kyl Neralla hyvät treenit mut lopuksi alko ottaan häiriöitä. Eka rata oli ihan kiva, eka kepit, mutka putki ja kolme hyppyä teki  3/4 osa ympyrän. Tokalla kerralla jatkettiin vielä uudestaan putkeen ja hyppy putken mutkan toiseen suuntaan. En osaa paremiin selittää Hymy.  Nera teki tosi kivasti ei mitään viime kerran kiukutteluja! Tokalla keralla putkelta hypylle tuli koiran ja ohjaajan yhteen törmäys ;)

Kolmas rata oli valssi harjoitus. Kolme hyppyä samassa linjassa (eli jos nää viivat ois hyppyi vaaka suorassa - - -) ja ekalta hypyltä tokalle oli U- putki ja 3 hypyltä ois ollut kepit, mutta Tarmo sano et Neran kaa ei kannata ottaa ja viimesellä radalla alko muut koirat kiinostaan. Mut siis kolmas rata oli kiva, putkelta piti valssata hypylle (ja mä olin armottomasti myöhässä!!), niin siinä oli jotain pientä heittoo mut lopuksi sekin onnistu kun aloin hinkkaan ;). Palkkasin pallolla en joka tais innostuttaa. Ite onnistuin reväyttämään pakaran lihaksetkin tolla radalla ;). Vika rata siis ei tahtonut onnistua ollenkaan niin ei sitä ihmeempiä.

Assin kaa otettiin vielä lopuksi kaks rataa, onneksi on hitaampi kuin Nera =). Ennen putkeen menoa karkas tekeen tarpeita. Kepit meni Loistavasti, eli sai juosta vieressä, Hyvä Assiii! Keskiviikon tokokoekeeseen oli tullut niin paljon Kannukse Koiruuksien jäseniä ettei Assi valitettavasti päässyt mukaan Huuto.