Nyt, kun on vuoden viimeinen päivä käsillä, voisi miettiä mitä ollaan tänä vuonna saavutettu, ja mitä voisi tavoitella ensivuodelta. Saavutukset ensin:

Assi: Assi suoritti Nivalassa, syyskussa BH-kokeen hyväksytysti läpi. Elokuussa Assi kävi luonnetestissä 70p. arvoisesti Rääkkylässä. Käytiin kuudessa Toko- kisassa, joista yhdessä Elokuussa Vöyrillä, Nuorten SM:issä mun kanssa tuoden voitto pokaalin kotiin  149 pisteellä;). <- Tuomarina oli Jaana Alalähdesmäki, vaikka koiranetissä muuta lukee... Maaliskuussa Kannuksessa Assi oli keeshondien alokkaan ykkönen. Näyttelyistäkin haettiin pari Eriä ja varaSERT.

Nera: Vuoden yhtenä suurimpana saavutksena on kyllä Neran saaminen ;). Neran kanssa näyttelyistä tuli haettua kaksi Rop-Pentua ja KP:tä. Mätsäreistä Bis 4. Käytiin pentu-kurssi läpi ja siellä oppittiin molemmat tosi paljon, kiitos Katalle! (<- kai sitäkin voi saavutukseksi sanoa?). Agilityssä ollaan oltu super- oppivaisa ja mennään yhtä hyvin kuin Assi! Jäljeltäkin kepit otettiin melkein suuhun!

Tavoitteet vuodelle 09:

Assi: Ainakin TK 1 ja AVO:onkin varmaan kisaamaan. Myös Nuorten SM:iin, toivonmukaan Avossa. Näyttelyissäkin ilmeisesti käydään. Tähän pitää miettiä... Lisäilen kun kun keksin!

Nera:  Toko kisoihin ainakin! Nuorten SM:iin ja toivon mukaan TK 1 myös Neralle. "Jälki-valmentajan" mukaan myös jälkikisoihin kesällä jos saadaan tottiskuntoon (miten mä saan kantaan tuon niin isoa kapulaa B)?). Agility kisoihin tyyppi on liian nuori joten niissä startataan vasta keväällä 2010. Näyttelyissäkin voitas käydä pyörähtelemässä.

Neran kaa pitää alkaa kyllä kattoon myös noita pk liikkeitä, ja tokossa hyppyä ja seisomista (seisomista ei olla otettu olenkaan, no tiedämpähän mitä alan "reenaan").

Tänään käytiin Neran kaa kylällä moikkaan Ron:ta ja Roosaa, käveltiin koirapuistoon missä pennut sai revitellä. Neraa otuto paikka vähän jännitti, kun oli niin paljon hajuja, eikä ollut ennen käynyt koirapuistossa. Muutenkin kierreltiin keskustassa jotta maalaiskoirakin näkis välillä vähän muutakin elämää.

                   ILOISTA JA VÄHÄ PAUKKUISTA UUTTA VUOTTA!